Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.Ty cebulaku. Polaków na Litwie szkalują, przymusowo lituanizują ich, ich nazwiska, ich dobytek. Zamykają Polskie szkoły, usuwają wszelkie ślady Polskości, a Ty prujesz dupę za transparent ? W Sejnach litewska mniejszość narodowa ma życie jak w Madrycie, ulice dwujęzyczne, urzędy dwujęzyczne. Nich ich u nas nie próbuje polonizować więc morda cebulaku pieprzony i zapierdalaj w podskokach do urn wyborczych głosować na PO.
@rybosom
Ty cebulaku. Polaków na Litwie szkalują, przymusowo lituanizują ich, ich nazwiska, ich dobytek. Zamykają Polskie szkoły, usuwają wszelkie ślady Polskości, a Ty prujesz dupę za transparent ? W Sejnach litewska mniejszość narodowa ma życie jak w Madrycie, ulice dwujęzyczne, urzędy dwujęzyczne. Nich ich u nas nie próbuje polonizować więc morda cebulaku pieprzony i zapierdalaj w podskokach do urn wyborczych głosować na PO.
A i transparent skierowany do piłkarzy i innych kibiców pomoże ta sytuację zmienić haha Typowy prawak o IQ temperatury pokojowej. Zapierdalaj w podskokach głosować na Pana Prezesa rydzykowego dupowałaza.
Po 1) Zwycięstwa nad tymi drużynami w Lidze Europy to średni wyczyn, dla nich gra w tym całym śmiesznym pucharku to KARA. Ani z tego pieniędzy ani prestiżu. Grają więc na odwal sie, biegają nie zginając kolan i mają wyjebane na wyniki. Równie dobrze można się podniecać remisem Lechii z Barcą.
Po 2) nie żyj historią kuchenkorzu, bo jakbym miał wyliczać historyczne zwycięstwa innych polskich drużyn to ta twoja Amica założona w 92 roku nie miała by nawet startu.
Po 3) Na dzień dzisiejszy Amica (przemianowana na Lecha) to zespół który dostaje w czape od takich potęg jak ŻALgris Wilno czy AIK Solna, i w tamte miejsca powinniście patrzeć a nie na Manchester.
Po 1) Gdyby tak było to LE wygrywały by druzyny pokroju Karabacha a nie chocby Athletico Madryt,Chelsea,Porto.
Po 2) KKS Lech Poznań powstał w 1922r i istnieje do dzisiaj.Idac twoim tokiem myślenia to Legia,Lechia,Polonia WWA,Wks Śląsk i kilka innych druzyn nie istnieje.Śmiać mi sie chce gdy osoba która nie rozumie słowa "fuzja" udziela sie w tym temacie.
Pi 3) Na dzień dzisiejszy to po pełnym okresie przygotowawczym jest 1/2 pierwszego składu dodaj do tego nauczyciela WF zamiast trenera i masz efekt.
zj...by deb...li,
Masz 31 lat i cenzurujesz na sadolu ??? Ja pierdole !!! Co z tym portalem się dzieje ?
A i transparent skierowany do piłkarzy i innych kibiców pomoże ta sytuację zmienić haha Typowy prawak o IQ temperatury pokojowej. Zapierdalaj w podskokach głosować na Pana Prezesa rydzykowego dupowałaza.
Czasami brak mi słów na ludzi, którymi jedynymi argumentami sa wyzwiska co do IQ, wyzwiska od prawaków i gadka typu "idź głosować na pisiory".
Primo, transparent trafił nie tylko do kibiców i piłkarzy ale do całej Polski - wszędzie o nim słuchać, wszędzie przeprosiny itd. i tu sukces osiągnięty gdyż sytuacja zdobyła rozgłos, a temat trafił pod dyskusję w kraju.
Secundo, to jestem prawakiem czy lewakiem? PiS to partia z programem socjalistycznym, nawiązująca do przedwojennej Sanacji, która to tez była lewicowa (ba, stała w opozycji do prawicowej Endecji). Po tym porównaniu to widać, że twoje IQ nie jest za wysokie, a wiedzę masz porównywalną z typowym dresem z osiedla czytaj. wyborcą PO.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów