18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Lech Poznań pożegnał się z Ligą Europejską po katastrofalnej grze z Żalgirisem Wilno, oto jak piłkarzy Kolejorza pożegnali kibice.

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
petru23 2013-08-09, 8:14
filmik mało sadystyczny, w przeciwieństwie do całej naszej ligi
Zgłoś
Sprajt18 2013-08-09, 8:53 27
Co oni kurwa myśleli... że taki lech czy legia czy nawet śląsk wygra LE lub LM...
Zgłoś
fondas 2013-08-09, 9:33 21
Zgłoś
rybosom 2013-08-09, 10:08 51
Witam wszystkich lechitow - chcialbym wam pogratulowac - wreszcie zajmujecie odpowiednie miejsce w klasyfikacji - nei jestem zadnym kibicem, ale po tym, jak zobaczylem wasz baner na ostatnim meczu zrobilo mi sie WSTYD! ze mieszkam i bylem kiedykolwiek dumny z lecha i razem z wami zj...by (kieruje te slowa do deb...li, ktorzy wpadli na wspanialy pomysl z banerem) spiewalem pod ratuszem. WSTYD i HANBA dla prawdziwych milosnikow LECHA!!! Na gorszy i mniej poj...bany pomysl nie mogliscie wpasc! Nie jestescie godni nosic barw ani znaku!
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-08-09, 10:55 28
:lol

Zgłoś
donwasyle 2013-08-09, 11:08 27
Lech to pizdy i odpadli. Legia to pizdy i ledwo im się udało ale w następnej rundzie dostaną wpierdol. Śląsk to pizdy i też dostaną wpierdol na boisku. Ogółem mówiąc cała polska liga to pizdy, które nie potrafią grać w piłkę. Co roku ten sam scenariusz i tylko pośmiewisko dla reszty europy. Skoro takie cypryjskie, rumuńskie, itp. kluby mogą grać w LM, a my nie to chyba o czymś świadczy. Nie wiem na chuj ci sponsorzy tyle kasy w to szambo ładują jak ci partacze nie potrafią grać.
Zgłoś
Zona_Putina 2013-08-09, 11:29 14
Legia pozdrawia
Zgłoś
FrasQs 2013-08-09, 11:38 2
Kurwa ,i teraz na sie znowu zacznie lament "Ja wcale nie kibicowałem lechowi,oni są chujowi" :/ po chuj w ogóle chodzicie na te mecze i kibicujecie drużyną które ni chuja nie umieją grać.
Zgłoś
paner666 2013-08-09, 11:38 6
u never walk alone
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Zgłoś
Wayas 2013-08-09, 11:39 2
Zaraz zaraz, to ktoś jeszcze na polską piłkę chodzi / oglada????
Zgłoś
DuckDodgers 2013-08-09, 11:40 4
sylwia2404 napisał/a:

Legia pozdrawia

Zajdźcie do fazy pucharowej, przejdźcie przez klasowe drużyny takie jak M. City, strzelcie 3 petardy klubowi klasy Juwentus na wyjeździe to pogadamy

Za banner wstyd. Wstyd. Wstyd. Wstyd. Kto z tym kurwa wpuścił...
Zgłoś
ukcioo 2013-08-09, 11:45 3
FrasQs napisał/a:

Kurwa ,i teraz na sie znowu zacznie lament "Ja wcale nie kibicowałem lechowi,oni są chujowi" :/ po chuj w ogóle chodzicie na te mecze i kibicujecie drużyną które ni chuja nie umieją grać.

ty tak serio? pewnie sezonowcu kibicujesz barcelonie bo "umie" grac? haha
Zgłoś
Panczo88 2013-08-09, 11:52 5
no tak bo Polska to zadupie ... Proszę o to ile wynoszą pensje dla zawodników z czołowych Polskich klubów:

Legia Warszawa: 2013 - 42 mln zł, 2012 - 42 mln zł

Lech Poznań: 2013 - 21 mln zł, 2012 - 23 mln zł

Śląsk Wrocław: 2013 - 16 mln zł, 2012 - 24 mln zł

Jakby popatrzeć na pensje to spokojnie powinni się zakwalifikować do faz grupowych, ale tym nierobom się po prostu nie chce. Jak zawodnik przechodzi do innego klubu to pierwsze co to musi kondycje budować, popatrzcie się na wywiady z piłkarzami po transferach, każdy mówi że dostają w pizdę na treningu i nie ma się obijania. Ale jakby w Polsce im przyszło tak twardo trenować to by się burzyli taka mentalność, trzeba zacząć szkolić od młodzików by w przyszłości były jakieś efekty.
Zgłoś
Zona_Putina 2013-08-09, 11:53
DuckDodgers napisał/a:

Zajdźcie do fazy pucharowej, przejdźcie przez klasowe drużyny takie jak M. City, strzelcie 3 petardy klubowi klasy Juwentus na wyjeździe to pogadamy

Za banner wstyd. Wstyd. Wstyd. Wstyd. Kto z tym kurwa wpuścił...

Nie no ja nie mówię, że Legia wygra na bank nawet LM, bo jestem realistką Ale jeszcze walczą, a Lech może już tylko oglądać
Co do baneru masz rację, wioche zrobili i tyle. Pokazali kto tak naprawdę jest chamem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów