Lech Poznań pożegnał się z Ligą Europejską po katastrofalnej grze z Żalgirisem Wilno, oto jak piłkarzy Kolejorza pożegnali kibice.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co oni kurwa myśleli... że taki lech czy legia czy nawet śląsk wygra LE lub LM...
Witam wszystkich lechitow - chcialbym wam pogratulowac - wreszcie zajmujecie odpowiednie miejsce w klasyfikacji - nei jestem zadnym kibicem, ale po tym, jak zobaczylem wasz baner na ostatnim meczu zrobilo mi sie WSTYD! ze mieszkam i bylem kiedykolwiek dumny z lecha i razem z wami zj...by (kieruje te slowa do deb...li, ktorzy wpadli na wspanialy pomysl z banerem) spiewalem pod ratuszem. WSTYD i HANBA dla prawdziwych milosnikow LECHA!!! Na gorszy i mniej poj...bany pomysl nie mogliscie wpasc! Nie jestescie godni nosic barw ani znaku!
Lech to pizdy i odpadli. Legia to pizdy i ledwo im się udało ale w następnej rundzie dostaną wpierdol. Śląsk to pizdy i też dostaną wpierdol na boisku. Ogółem mówiąc cała polska liga to pizdy, które nie potrafią grać w piłkę. Co roku ten sam scenariusz i tylko pośmiewisko dla reszty europy. Skoro takie cypryjskie, rumuńskie, itp. kluby mogą grać w LM, a my nie to chyba o czymś świadczy. Nie wiem na chuj ci sponsorzy tyle kasy w to szambo ładują jak ci partacze nie potrafią grać.
Legia pozdrawia
Kurwa ,i teraz na sie znowu zacznie lament "Ja wcale nie kibicowałem lechowi,oni są chujowi" :/ po chuj w ogóle chodzicie na te mecze i kibicujecie drużyną które ni chuja nie umieją grać.
sylwia2404 napisał/a:
Legia pozdrawia
Zajdźcie do fazy pucharowej, przejdźcie przez klasowe drużyny takie jak M. City, strzelcie 3 petardy klubowi klasy Juwentus na wyjeździe to pogadamy
Za banner wstyd. Wstyd. Wstyd. Wstyd. Kto z tym kurwa wpuścił...
FrasQs napisał/a:
Kurwa ,i teraz na sie znowu zacznie lament "Ja wcale nie kibicowałem lechowi,oni są chujowi" :/ po chuj w ogóle chodzicie na te mecze i kibicujecie drużyną które ni chuja nie umieją grać.
ty tak serio? pewnie sezonowcu kibicujesz barcelonie bo "umie" grac? haha
no tak bo Polska to zadupie ... Proszę o to ile wynoszą pensje dla zawodników z czołowych Polskich klubów:
Legia Warszawa: 2013 - 42 mln zł, 2012 - 42 mln zł
Lech Poznań: 2013 - 21 mln zł, 2012 - 23 mln zł
Śląsk Wrocław: 2013 - 16 mln zł, 2012 - 24 mln zł
Jakby popatrzeć na pensje to spokojnie powinni się zakwalifikować do faz grupowych, ale tym nierobom się po prostu nie chce. Jak zawodnik przechodzi do innego klubu to pierwsze co to musi kondycje budować, popatrzcie się na wywiady z piłkarzami po transferach, każdy mówi że dostają w pizdę na treningu i nie ma się obijania. Ale jakby w Polsce im przyszło tak twardo trenować to by się burzyli taka mentalność, trzeba zacząć szkolić od młodzików by w przyszłości były jakieś efekty.
Legia Warszawa: 2013 - 42 mln zł, 2012 - 42 mln zł
Lech Poznań: 2013 - 21 mln zł, 2012 - 23 mln zł
Śląsk Wrocław: 2013 - 16 mln zł, 2012 - 24 mln zł
Jakby popatrzeć na pensje to spokojnie powinni się zakwalifikować do faz grupowych, ale tym nierobom się po prostu nie chce. Jak zawodnik przechodzi do innego klubu to pierwsze co to musi kondycje budować, popatrzcie się na wywiady z piłkarzami po transferach, każdy mówi że dostają w pizdę na treningu i nie ma się obijania. Ale jakby w Polsce im przyszło tak twardo trenować to by się burzyli taka mentalność, trzeba zacząć szkolić od młodzików by w przyszłości były jakieś efekty.
DuckDodgers napisał/a:
Zajdźcie do fazy pucharowej, przejdźcie przez klasowe drużyny takie jak M. City, strzelcie 3 petardy klubowi klasy Juwentus na wyjeździe to pogadamy
Za banner wstyd. Wstyd. Wstyd. Wstyd. Kto z tym kurwa wpuścił...
Nie no ja nie mówię, że Legia wygra na bank nawet LM, bo jestem realistką Ale jeszcze walczą, a Lech może już tylko oglądać
Co do baneru masz rację, wioche zrobili i tyle. Pokazali kto tak naprawdę jest chamem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów