To nie są nawet zwierzęta. Ameby wypuszczone z klatki, które niszczą wizerunek polaków za granicą!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
wkurwiający jest ten mamlas z tym jego oburzonym tonem
Jako kibiców Legii powinni wysłać ich na walki do Syrii, Iraku itp. Jak Legia, to tylko Cudzoziemska.
a tutaj manchester city "bije" policje w madrycie
tutaj to samo 4 lata wczesniej
to pewnie tez polscy debile zrobili
atletico u siebie to moze
-George Orwell
typowa ciota
a tutaj manchester city "bije" policje w madrycie
tutaj to samo 4 lata wczesniej
to pewnie tez polscy debile zrobili
atletico u siebie to moze
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Ten pajac w życiu nie był prawdopodobnie w innym kraju i nie ma pojęcia co mówią o polakach, poza tym ludzie maja własne mózgi i wiedza zeby nie laczyc kiboli z kibicami a kibicow z normalnymi ludzmii
Ten materiał powinien być w dziale Hard, ponieważ jest na nim straszna cipa.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów