📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i teraz gdzie są ci wszyscy, którzy pisali, że tylko czarni skaczą po głowach i biją leżących?
kurwa ja uznaje pilke nozna za "sport" ktory jest calkowicie niepotrzebny i przereklamowany. Ale ze sa "ludzie" ktorzy sa w stanie zabic kogos innego , bo on jest za innym klubem to juz kurwa nie pojmuje. To sa neandertale... kazdego kto wchodzi na mecz pilki noznej powinni robic spis i zakladac obraczke jak skazancom by czegos nie odjebali.
dlatego zawsze zabieram moją 9-tkę (glock 19) strzał ostrzegawczy w tył głowy i chuj.............reszta gówna ucieka.
DarioLee napisał/a:
każdemu frajerowi który kopie lezącego po głowie życzę śmierci w męczarniach .
a ja życzę śmierci w męczarniach każdej psełdo pizdzie która nazywa się kibicem
Co za debile. Mam nadzieję że nagranie przyczyni się do ich złapania i odsiatki. Cóż za odwaga w 10 bić jednego i jeszcze kopać leżącego, bambusy jebane.
Nie kumam tego zjebania mózgowego bycia kibolem, to jakby chcieć być dałem, bić się z kimś za to, że ktoś lubi inny zespół jakiś spierdolonych półgłówkow co ciekają za pieniądze za piłeczką bo ktoś im za to płaci?
DarioLee napisał/a:
To zależy bo jakby kopanym był gwałciciel, a kopiącym ojciec ofiary, to w takim przypadku nie ma tu żadnego faux pas
Tutaj jeden drugiego kopie, że jakieś pedały z jego drużyny biegają za piłeczka w innych kolorach, niż tego co leży.
Myślę że obaj tutaj zasługują na skakanie po glowach
Chciałoby się napisać „zwierzęta”, ale nie ujmujmy zwierzętom… To jest bezmózga dzicz, wszystkich do gazu.
Ale jestem naiwny. Myślałem, że kibole mają swój kodeks honorowy typu nie butuję leżącego, nie bije kobiet i dzieci itp. A tu zonk; zwierzęta jak czarni w RPA albo gorzej. Jebani podludzie
DarioLee napisał/a:
Nie zesraj się leszczu.
Ale by była satysfakcja, gdyby ktoś z boku w to bydło pociągnął serią z kałacha
Cwele do bicia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów