a Ty uświadamiasz sobie, że może dubbingować wyścigi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo kobieta bez bolca dostaje pierdolca.
Ps. nie wraca sie do byłych. NIGDY.
Ps. nie wraca sie do byłych. NIGDY.
arturek_w napisał/a:
@up opowiedz dlaczego.. Może trafisz na główną
Bo w 99% przypadkach, "była" musiała się jakoś pocieszyć po rozstaniu. Wiem co mówię, nie ma łatwiejszego celu. No może samotne matki z dziećmi.
To lepsze:
Wyczuwam karierę w hollywodzie i oscara za najlepszy podkład do kolejnej części szybkich i wściekłych
A tak swoją drogą ciekawe czy typek dał się naciąć na ten płacz albo wycie kurwa nie wiadomo jak to nazwać
@arturek_w - proponuję samemu sprawdzić, ja sam wielokrotnie czytałem opinie ludzi aby nie wracać do ex, dla niektórych jest to nawet święta zasada, nie rozumiałem dlaczego dopóki sam tego nie przeszedłem
A tak swoją drogą ciekawe czy typek dał się naciąć na ten płacz albo wycie kurwa nie wiadomo jak to nazwać
@arturek_w - proponuję samemu sprawdzić, ja sam wielokrotnie czytałem opinie ludzi aby nie wracać do ex, dla niektórych jest to nawet święta zasada, nie rozumiałem dlaczego dopóki sam tego nie przeszedłem
Dlaczego nie wracać? Jak się rozeszło i zeszło to od razu w głowie kobiety rodzi się myśl: "Jak raz frajer wrócił to następnym razem też wróci". Teraz może regularnie robić akcje rozstania, bolcowania na boku i powrotu do bezpiecznego świata frajera.
i to jest święta prawda, nie wraca się bynajmniej do tej, która zaraz po rozstaniu się bolcuje, bo są też w życiu sytuacje gdzie trzeba odpocząć od siebie, ale nie lata się na boki...
@arturek_w
chlopaku caly wyklad bym Ci mogl zrobic ja i pewnie polowa sadola w wieku 25+.
chlopaku caly wyklad bym Ci mogl zrobic ja i pewnie polowa sadola w wieku 25+.
Ja kiedyś spotkałem się z byłą z rok po rozstaniu. Kilka spotkań, nawet jakieś szybkie numerki były. Ale bez folii. Potem pomyślałem, że przez ten czas pewnie kilku ją przebolcowało, a lubiła ten sport. Naprawdę miałem stresa czekając na wyniki HIV i HCV. Zdecydowanie nie polecam.
Jak byłem w technikum to schodziłem się z byłą dwa razy. Teraz nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, co mną kierowało. Nawet nie zamoczyłem
tia. wracanie do byłych to jak próba konsumpcji własnych wymiocin. Próbowałem, porzygałem się jeszcze bardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów