Trzeba jej przyłożyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na pierwszym obrazku chodzi o to, że nawet rękę boli głowa, kiedy masz ochotę na seks?
poza tym, to wstrętny rasistowski żart... jak można tak dyskryminować... pilota
hmmm u mnie to działa
Przy niskim napięciu baterii, każdy mOhm na połączeniu tejże ze stykami pilota jest ważny. Stukając nim, poprawiasz kontakt, choć lepszy efekt daje ich kilkukrotne "przekręcanie", także bez wyciągania z pilota.
Jak widać na rycinie z czasów, gdy biali mięli w dupie poprawność polityczną, kilkukrotne uderzenie czarnuch również sprawia, że ten lepiej kontaktuje.
Jak widać na rycinie z czasów, gdy biali mięli w dupie poprawność polityczną, kilkukrotne uderzenie czarnuch również sprawia, że ten lepiej kontaktuje.
kurwa, miałem taki sam pilot!
djmaster15, A ja takiego samego murzyna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów