Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Zwykła pizda stoi i z nią rozmawia… zamiast wypierdolić jej w ten czarny łeb żeby czarna kurwa się zesrala
Jak mi sie życie spierdoli to wyjadę gdzieś gdzie dużo tego jest i zacznę kręcić filmy na harda. Zanim nie odjebią to będzie mniej czarnuchów na świecie.
tu jest przyklad typowego zjeba. Oby Cie sOMsiad podkablowal, bo jak ja Cie znajde.. To organy bedziesz mial .. do przeszczepu. IP juz mam.. to nie trudne znalezc kogos jak sie ma wiecej niz chuja we lbie.
Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.
A ja tak pomyslalem sobie, kapelusz czy cokolwiek sobie nie postawisz obok instrumentu, no spoko, ale to nie kasa fiskalna, ludzie wrzycaja jak do kubeczka, lezy sobie... to i wyciagnac moga, bez kary raczej.. o,O Sam lubie takich grajkow i dorzuce grosik, ale chyba nic nie chroni ich prawem w takiej sytuacji..?
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.