Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.
Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot.
Gdyby chciał zalegalizować swoje granie, to nie dość, że co miesiąc musiałby z każdego kubełka oddawać państwu 20% w podatkach i 23% w vacie (jeśli byłby vatowcem), to jeszcze musiałby z tego kubełka wypłacić 1500 pln ZUSu i z 500 pln księgowej.
A żeby było śmieszniej, z tych wszystkich podatków, polska murzynka dostałaby więcej niż wzięła ta czarna murzynka.
Także niech biały bocian się cieszy, bo w kraju nad Wisłą dostałby jeszcze domiar za niezapłacone podatki i brak licencja na granie muzyki no i oczywiście mandat za zakłócanie ciszy nocnej.
Czyli że co? Czarna kurwa nie jest kurwą?
Wyzwoliła go od kary wystawianej przez Polski US, mimo że w miejscu w którym grał, Polski urząd skarbowy nie może działać?
CZY tY KURWA CZYTASZ CO TY PISZESZ?!
Jak mi sie życie spierdoli to wyjadę gdzieś gdzie dużo tego jest i zacznę kręcić filmy na harda. Zanim nie odjebią to będzie mniej czarnuchów na świecie.
Na wiejską będzie bliżej.
żałosna kreatura... takim zachowaniem prędzej czy później ściągnie na siebie brak zębów albo inne kłopoty...
Niech się cieszy, że murzynka zabrała mu tylko jeden banknot..
tu jest przyklad typowego zjeba. Oby Cie sOMsiad podkablowal, bo jak ja Cie znajde.. To organy bedziesz mial .. do przeszczepu. IP juz mam.. to nie trudne znalezc kogos jak sie ma wiecej niz chuja we lbie.
My, muzycy, mamy przepierdolone w tych czasach.
To że grasz starej na nerwach to nie znaczy że jesteś muzykiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów