📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Allah tak kurwa chciał i się kozojebca przekręcił. Dobrze, jednego mniej...
koza mu gale opierdala tak jak w akademii policyjnej i gosciu odlecial
dr_dex - podziw i szacun że masz takie coś w swoich archiwach. W temacie, nauka dla medyków, podczas zawału podawać H2O.
Fajnie że chcą jeszcze dla pewności utopić typa żeby więcej nie pierdolił
Usta siusiak ,to go uratuje.
Ale opis jebnęli haha:
Cytat:
Funeral prayers of Maulana Abdul Matin Asghar were offered at Shad Bagh Tajpura Ground. He was 57 years old and devoted his entire life to the service of Islam. Maulana Abdul Matin Asghar died of a heart attack during delivering the sermon last night while reciting the name of the Lord of the Worlds on the lips.
People wish for death so that the name of Allah, the Lord of Glory, maybe on their lips when the angel of death comes to capture their soul, then death is greater than life.
To zamach !..pewnie wodę podmienili i napił się święconej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów