Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Gruba locha, gość pewnie rozpieszczał kurwisko, dawał co chce, kupił auto, utrzymywał dom, ona nie pracowała, siedziała przed tv, żarła gówniane jedzenie, roztyła się, zaczęła jego za to winić, popadła w depresję, typ pewnie już wyjebane...
Wszystko widać na tym filmie
Zniewieściali tatusiowie i niedojebane karynki, które bezstresowo wychowały swojego bąbelka.
Ale powiedz, że gówniak musi wpierdol obskoczyć pare razy w życiu to ci oczy wydrapią
Ja wychaczyłem i zszedłem przez to na bardzo złą drogę, więc słaby z ciebie psycholog.
Gruba locha, gość pewnie rozpieszczał kurwisko, dawał co chce, kupił auto, utrzymywał dom, ona nie pracowała, siedziała przed tv, żarła gówniane jedzenie, roztyła się, zaczęła jego za to winić, popadła w depresję, typ pewnie już wyjebane...
Wszystko widać na tym filmie