📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ważne że próbował przejechać, piwo za dobre chęci 🍻
Zaraz Janusze kierownicy będą pierdolić farmazony, że to wina nawigacji
turor napisał/a:
wina łącznika między kierownicą a pedałami
banerr napisał/a:
Kolejny butloszczoch pospolity.
Potwierdzam, wole lać do butelki niż wyjść i dostać kose od postępowego niemca
Mariusz napisał/a:
Kierowca obstawiam z Azji, Afryki lub z banderowskiej ukry
A ja obstawiam Polaka. Pewnie tego samego pokroju co ten z wczoraj spod Gdańska co naćpany położył zestaw.
SnowRunner w mieście
Kurwa jak oglądam takie filmiki to się zastanawiam czy napewno chcę zostać kierowcą ciężarówki 😂
turor napisał/a:
Wina nawigacji ..... A co on kurwa oczu nie ma .... Widać że to uliczka jakaś i za chuja tam nie przejedzie....
Przypominam: to europejska część Brazylii — czego więc byście oczekiwali?
I to nawet nie jest tak że Brazylia jest kolonią: w 1807 stolicę i rząd z królem i całym dworem przenieśli za Atlantyk bo przeważająca większość kraju i gospodarki tam była, po czym rewolucja niepodległościowa wybuchła właśnie w starej zagrodzie. Po czym rodzina królewska się poczubiła i każda strona dopisała własną ideologię.
Ale Brazylia zachodnia i Brazylia wschodnia to ci sami ludzie, ta sama mentalność.
I to nawet nie jest tak że Brazylia jest kolonią: w 1807 stolicę i rząd z królem i całym dworem przenieśli za Atlantyk bo przeważająca większość kraju i gospodarki tam była, po czym rewolucja niepodległościowa wybuchła właśnie w starej zagrodzie. Po czym rodzina królewska się poczubiła i każda strona dopisała własną ideologię.
Ale Brazylia zachodnia i Brazylia wschodnia to ci sami ludzie, ta sama mentalność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów