📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak mu tak ruchania brakuje to mógł sobie kutasa wsadzić w rurę od odkurzacza...
Mimo że to murzynka to no mi jej żal się zrobiło, bo chyba jakaś sprzątaczka to była a ten kurwa jebany kozojebca ..liczę że zginie od jakiejś bomby pułapki albo mu isis lub inne ścierwo łeb utnie
Jakiś bogol molestuje służącą w zacofanym kraju. Myślicie że inaczej to wyglądało w europie, kiedy europa była na podobnym poziomie? Dla tego typu ludzi służba i niższe klasy to gówno, gorzej niż skarpeta w którą się można spuścić czy wyrzucić do śmieci.
Ile było w euopie i nie tylko przypadków że ktoś ze służby zachodził, że komuś musieli łeb upierdolić bo król czy jakiś decydent miał chcice, a najbliżej była służąca i pech chciał że zaszła.
Ile było w euopie i nie tylko przypadków że ktoś ze służby zachodził, że komuś musieli łeb upierdolić bo król czy jakiś decydent miał chcice, a najbliżej była służąca i pech chciał że zaszła.
_RottenFetus_ napisał/a:
Jakiś bogol molestuje służącą w zacofanym kraju. Myślicie że inaczej to wyglądało w europie, kiedy europa była na podobnym poziomie? Dla tego typu ludzi służba i niższe klasy to gówno, gorzej niż skarpeta w którą się można spuścić czy wyrzucić do śmieci.
Kurwa, że takie rzeczy się na świecie dzieją, niesamowite.
Farołrz napisał/a:
Kurwa, że takie rzeczy się na świecie dzieją, niesamowite.
Tja, multikulti to obrzydlistwo. Ja bym się brzydził.
Tylko kozy, tylko kozy, tylko kozy brak, hej!
A odkurzacz niepotrzebnie włączony.
ale się suka pcha na kutasa
Kurwa Halman dostaniesz od premiera list z podziękowaniami za to że znalazłeś filmik z dowodem na zoofilię „ uchodźców ".
a broni się ta czarna jakby jebac jej się chciało bardziej od niego. Te ocierania, wstawanie wypinając dupę - nie oszukasz mnie zdziro
Feministka powie ci ze to w Polsce
Aha i że Ta czarna tego nie zgłosi...
I ze w Polsce "tego" nie usunie (wyskrobie)...
Aha i że Ta czarna tego nie zgłosi...
I ze w Polsce "tego" nie usunie (wyskrobie)...
_RottenFetus_ napisał/a:
Jakiś bogol molestuje służącą w zacofanym kraju. Myślicie że inaczej to wyglądało w europie, kiedy europa była na podobnym poziomie? .
Nawet wojna w USA o to wybuchła w 1861. Południowców zmroził szlaban na darmowe ruchanie
A co do filmu - kiedyś podobnie sie ubawiłem patrząc na gołębia próbującego wytarmosić wronę :d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów