📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
PiotrusCinek88 napisał/a:
On po prostu dba o dietę grubej czarnej
zeżre z podłogi, od czego te płaskie nosy?
głodnych nakarmić
nagich przyodziać
nagich przyodziać
Ten moment w ktorym czarna zauwaza ze bezdomny Danny Glover chce ja pozbawic posilku....i ta jego szybka konsumpcja w czasi ucieczki ...beka w chuj ....a najlepszy bialasek obok, caly czas oczka w podloge a jak czarny zwial to wstaje i rozklada rece jak spozniony biary rycerz obroncza czarnych samic....zalosne te kurwa hamburgery sa
Dzikus z miejskiej dziczy
Ale zdziczali to są banderowcy nie dość, że z kacapami się napierdalają to jeszcze swoich własnych biją. 0 stonks, z dużą patologią jak zwykle.
Duży ten makak.
YuukiPL napisał/a:
Ale zdziczali to są banderowcy nie dość, że z kacapami się napierdalają to jeszcze swoich własnych biją. 0 stonks, z dużą patologią jak zwykle.
¿ Co ćpiesz ?
Najbardziej zjebana jest czarna świnia wpierdalająca w metrze. Kultura na poziomie Pawłowicz w Sejmie, czyli bliska zeru. Nie żreć i nie rozmawiać przez telefon w komunikacji zbiorowej!!! Za dużo debile jebane?
YuukiPL napisał/a:
Może udaj się do psychologa, albo na odwyk zamiast pisać takie głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów