📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niech mi to piwerko teraz przyniesie
To tutaj się musieli nudzić znacznie dłużej niż jeden dzień.
Rozwaliło mnie to strząsanie na końcu, widać że kropla piwa zmarnować się nie może.
Chciałbym zobaczyć jak takie roboty robią fastfoody w trybie FAST, bo zgłodnieć można
ciekawe ile czasu zajęło operatorowi napisanie programu który odpowiadał za ruchy robota. Podziwiam, szacun dla niego.
Będąc programistą takiej maszyny na pewno gość programujący miał brechę pisząc program maszynie za miliony złotych po to by idealnie nalała piwo. Rozrywka nawet w profesjonalnych zastosowaniach maszyn musi być.
willoo napisał/a:
ciekawe ile czasu zajęło operatorowi napisanie programu który odpowiadał za ruchy robota. Podziwiam, szacun dla niego.
30-40 min, same ruchy banał, jedyne co trzeba dobrze wypozycjonować chwytać, żeby złapać prawidłowo butelkę i trafić w otwieracz
Śmieszą mnie "wizjonerzy", którzy co roku przewidują, że niedługo-już-za-chwileczkę-już-za-momencik różne zagrożone eliminacją przez roboty zawody znikną z powierzchni ziemi.
Tylko, że nawet nie potrafią wliczyć w swoje kalkulacje rachunków za prąd
Tylko, że nawet nie potrafią wliczyć w swoje kalkulacje rachunków za prąd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów