📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu tam wszyscy chodzą po ścianach
@up
Z przyzwyczajenia ze strachu. Gdybyś od dziecka mógł zarobić kulkę przez przypadek to też byś się nauczył chodzić po ścianach.
Z przyzwyczajenia ze strachu. Gdybyś od dziecka mógł zarobić kulkę przez przypadek to też byś się nauczył chodzić po ścianach.
Nie ogarniam czemu rodzice od niemowlaka ubierają bliźniaków identycznie. Potem to kuriozalnie wygląda jak podrosną i ciągle jak dwa klony wyglądają w takich samych ubraniach.
@Velture
Jeśli to bliźniaki jednojajowe to de facto to 1 z nich jest klonem drugiego.
A co do samego tematu to ciężko to nazwać walką. Danie sobie po mordach = walka, szarpanie po włosach=/= walka.
Jeśli to bliźniaki jednojajowe to de facto to 1 z nich jest klonem drugiego.
A co do samego tematu to ciężko to nazwać walką. Danie sobie po mordach = walka, szarpanie po włosach=/= walka.
Obstawiajcie po kolorze klapków.
Swoją drogą ja bym chciał zobaczyć, jak się syjamskie napierdalają
Swoją drogą ja bym chciał zobaczyć, jak się syjamskie napierdalają
A tam walka bliźniaczek.
Dwie dziewczyny ubrały się tak samo i już jest problem.
Dwie dziewczyny ubrały się tak samo i już jest problem.
szybko je zoperował, to chyba uczeń doktora albana
Wygrała ta z ciemnymi włosami w jeansach i zielono białej koszulce.
Jebane szczepione jak sjamki..czekaj ne szczepione ..nie ruchałbym
ale one są głupie. Podobno bliźniaki czują jak ból swojego bliźniaka czy jakoś tak. Więc wystarczyło by jedna napierdalała głową o drzewo to druga też ten sam mól by czuła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów