📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógł bym napisać, że lepiej się w gównie wytarzać niż rosjaninowi dlon podać, tylko zaraz uruchomili by się czołowi homo-komuniści Towarzysz Dupov i Towarzysz dick1773 z tego portalu, wychwalający matkę rossję za jej dobrobyt, czystość oraz podządek. Toteż coś bardziej godne uwagi. Nie zazroszczę właścicielce przy kąpaniu tego psa.
Mógł bym napisać, że lepiej się w gównie wytarzać niż rosjaninowi dlon podać, tylko zaraz uruchomili by się czołowi homo-komuniści Towarzysz Dupov i Towarzysz dick1773 z tego portalu, wychwalający matkę rossję za jej dobrobyt, czystość oraz podządek. Toteż coś bardziej godne uwagi. Nie zazroszczę właścicielce przy kąpaniu tego psa.
Ty się z tych debili nie śmiej Ty ich żałuj bo upośledzeni. Lepiej jak się gównie psina wytarzała niż w ruskim ścierwie.
Taki grzech ! taki wstyd ! nie zechce teraz burka najbardziej wredny wilk !
Pies to do budy albo na łańcuch na podwórku.
Albo do gara.
Pies na wolności sra na trawę i trzeba go zajebac
Pies to do budy albo na łańcuch na podwórku.
Albo do gara.
Pies na wolności sra na trawę i trzeba go zajebac
Lepiej to wykadruj. Mnie usunię ty o temat jak muałen takie gówno małe.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
brylant1412 napisał/a:
setny raz napiszę po co trzymać psy w domu
Nie, nie napisałeś po co trzymać.
T3RMINATOR napisał/a:
Lepiej to wykadruj. Mnie usunię ty o temat jak muałen takie gówno małe.
Pic to trza umiec
Domyślam się przyczyny: głupia laska wykąpała psa w normalnym mydle/szamponie dla ludzi, albo poperfumowała, żeby ładnie pachniał, albo jedno i drugie.
Dla psa to jest wstrętny smród i wstyd(!), dlatego po takim zabiegu przy najbliższej okazji wytarza się w gównie, zdechłym kocie/szczurze, wodzie po śledziach albo innych śmieciach. Standard.
Dla psa to jest wstrętny smród i wstyd(!), dlatego po takim zabiegu przy najbliższej okazji wytarza się w gównie, zdechłym kocie/szczurze, wodzie po śledziach albo innych śmieciach. Standard.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów