📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sowieci są cały czas na zakręcie. Alkoholizm skręca z obłędem.
Rosja i wszystko jasne
wojtas09999 napisał/a:
Rosja i wszystko jasne
Co za zjeb. Bo w Polsce to nie ma kurwa w ogóle wypadków.
No, może czasem spali się żywcem jakaś 3 osobowa rodzina, ale to i tak nic w porównaniu do tak spektakularnej katastrofy jak ta.
Zakompleksione i napuszczone pierdolone polactfo.
JanzDukli napisał/a:
Co za zjeb. Bo w Polsce to nie ma kurwa w ogóle wypadków.
No, może czasem spali się żywcem jakaś 3 osobowa rodzina, ale to i tak nic w porównaniu do tak spektakularnej katastrofy jak ta.
Zakompleksione i napuszczone pierdolone polactfo.
Ale już tak nie generalizuj, to są po prostu debile, a debilizm jest ponad narodowy
JanzDukli napisał/a:
Zakompleksione i napuszczone pierdolone polactfo
O, jak się kacapuńcio zagotował... nie odpowiada coś? Idź do siebie, na vk.ru, tam sobie będziecie nawzajem konia walić do bajeczek o wielkim imperium biez anałogow w mirie.
Wot i ulecieli, bladź. Na chuj w pizdjet nahujane, bladź! I wsjo, ssuka!
mamurra napisał/a:
O, jak się kacapuńcio zagotował... nie odpowiada coś? Idź do siebie, na vk.ru, tam sobie będziecie nawzajem konia walić do bajeczek o wielkim imperium biez anałogow w mirie.
Pod Duklą była masakra kacapów, dlatego taki wrażliwy na każdy przykry przypadek swoich współbraci
rosjanie juz skonczyli z ukraina, z miejscem 404,
U404 przegrala zanim zaczela, scierwa banderowskie, wolyn zamordowali 200 tys polakow kobiet i dzieci,
tu macie link z polski, zrodlo jest w USA, poszukajcie jak chcecie po slowach kluczowych jak nie wierzycie, main sciek nic nie mowi, bo co ma mowic jak sie scierwa wypsztykali ze wszystkiego,
klubinteligencjipolskiej.pl/2023/12/rosyjska-eskadra-lotow-specjalnych...
mowil putin wiele razy ze to nie jest wojna tylko operacja specjalna, pod jakims tam wzgledem,
mowil rowniez wiele razy ze jesli by o wojne chodzilo to oni tak naprawde jeszcze nie zaczli,...
rosja 30 tys zabitych , ukry co zabily przedwczoraj polaka 470 tysiecy scierw zabitych, nie wiem ile tego jeszcze zostalo w PL ale moga nam zrobic jesien sredniowiecz a z dupu i naszych dzieci,
NATO, EU, i reszta, wypsztykani, Rosja walczyla nie z U404 ale z calym Nato i z miliardami dolarow od nich,
U404 przegrala zanim zaczela, scierwa banderowskie, wolyn zamordowali 200 tys polakow kobiet i dzieci,
tu macie link z polski, zrodlo jest w USA, poszukajcie jak chcecie po slowach kluczowych jak nie wierzycie, main sciek nic nie mowi, bo co ma mowic jak sie scierwa wypsztykali ze wszystkiego,
klubinteligencjipolskiej.pl/2023/12/rosyjska-eskadra-lotow-specjalnych...
mowil putin wiele razy ze to nie jest wojna tylko operacja specjalna, pod jakims tam wzgledem,
mowil rowniez wiele razy ze jesli by o wojne chodzilo to oni tak naprawde jeszcze nie zaczli,...
rosja 30 tys zabitych , ukry co zabily przedwczoraj polaka 470 tysiecy scierw zabitych, nie wiem ile tego jeszcze zostalo w PL ale moga nam zrobic jesien sredniowiecz a z dupu i naszych dzieci,
NATO, EU, i reszta, wypsztykani, Rosja walczyla nie z U404 ale z calym Nato i z miliardami dolarow od nich,
spawarka_inwertorowa napisał/a:
rosjanie juz skonczyli z ukraina
Znamy tę bajeczkę, powtarzacie ją sobie od lutego 2022 (zaraz będą trzy lata trzydniowej operacji specjalnej).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów