📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowa głupia kurwa, widzi awanturę to się wpierdala miedzy dwa auta.
Gonienie tatą zajeżdżacza drogowego w celu uskutecznienia na nim ukarania za zrobienie zajechania. Zajeżdżacz hojraczeniem chciał dać wyraz swojemu niezadowoleniu, które zostało stłamszone przez ojcowską agresję.
to może by się papa pochwalił jeszcze całym filmem (co wcześniej odpierdolił, że ktoś mu tak zajechał...)
jeszcze go kurwa zachęcajcie do tego pierdolenia od rzeczy...
Sinus napisał/a:
, a chuj niech się fantastico produkuje w komentarzach
fantastico napisał/a:
Gonienie tatą zajeżdżacza drogowego w celu uskutecznienia na nim ukarania za zrobienie zajechania. Zajeżdżacz hojraczeniem chciał dać wyraz swojemu niezadowoleniu, które zostało stłamszone przez ojcowską agresję.
jeszcze go kurwa zachęcajcie do tego pierdolenia od rzeczy...
Czekam tylko na akcję jak taki chojrak trafi na psychola-schizofrenika z piłą łańcuchową w bagażniku.
overgod napisał/a:
Czekam tylko na akcję jak taki chojrak trafi na psychola-schizofrenika z piłą łańcuchową w bagażniku.
Spokojna głowa, fantastico i z tym sobie poradzi
takiego rozwoju sytuacji sie nie spodziewalem - piwko leci
fantastico napisał/a:
zaprosze Cie na moj slub, zamiast ksiedza poprowadzisz ceremonie
qsioneq napisał/a:
zaprosze Cie na moj slub, zamiast ksiedza poprowadzisz ceremonie
A wesele? :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów