📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dobry Jezu...
Chyba bym przefrunął nad tym tłumem, żeby tylko stamtąd wypierdalać
No ta bo lepiej walic przed kompem!
Tak, tak, wszyscy "oh my God", a i tak widzi się później taką obleśną maciorę pchającą dziecięcy wózek i człowiek się zastanawia, kim był desperat, który postanowił włożyć w nią kuśkę.
Co w tym złego gruba chcę, zaliczyć przynajmniej próbuje. Wiadomo że tutaj sami z BF na poziomie 8%.
Wygląda mi na feministkę która chce powiedzieć "Napalajcie się na mnie ale i tak ja o wszystkim decyduje".
Luksus40percent napisał/a:
No ta bo lepiej walic przed kompem!
Ty pewnie z tych co "kto wybrzydza ten nie rucha" Więc powiem Ci tak, takie obleśne świnie mają wyjebane na swój wygląd, zapach i ogólnie na wiele rzeczy, które przystojną zadbanemu człowiekowi. Locha cieszy się za każdym razem, jak ktoś ją chce wyruchać, a Ci co chcą ruchać takie lochy, sami też nie świecą przykładem jeżeli chodzi o ogładę. Więc jak nie masz szacunku do siebie to pchaj w co ci się podoba, tylko licz się z tym że maciory lubią się głośno chwalić tym, że ktoś je tyknął i nie masz już co liczyć pózniej na fajne dupeczki.
@karakal Ty te mądrości to chyba wyssałeś z mlekiem ojca? Higiena jest zależna od człowieka i gruba laska może być pachnąca i zadbana. Tak samo wystrzałowa szprycha może walić na odległość. Ale co ty tam możesz wiedzieć kiedy tylko trzepiesz przy kompie i łykasz od kumpli stereotypy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów