📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I to są prawdziwi kumple.
Na początku myślałem, że ta ręka co podaje to gościa zamkniętego w windzie i daje drugiemu swoje szczochy w szklankach
Ten w rogu już tyle wypił, że musi się odlać?
gdy zobaczyłem pierwszy kufel piwa od razu myśl "gdzie się o kurwa odleje"
co oni robili na waleta w windzie ?
widze Pan bez wyobrazni, to juz tlumacze. po 1 byli co najwyzej topless zboczuszku. po 2 w windzie masz zazwyczaj jeden maly wiatrak - cyrkulacja powietrza zachodzi przy otwieraniu drzwi. zasadniczo oddychaja caly czas tym samym powietrzem ktore jest ocieplane wew ciala + zwiekszona zawartosc CO2. dodaj do tego lampy i fakt ze winda jest metalowym pudelkiem i masz odpowiedz
The_Generat napisał/a:
jak się chce ograniczyć CO2 to się kładzie, nie rusza i czeka na pomoc... zazwyczaj, trochę to odbiega od półnagich kolesi zamawiających piwo panie znawco wind z wyobraźnią
ty cos masz z glowa czy mi sie wydaje? pytales sie dlaczego to ci wyjasnilem. Co oni powinni a czego nie powinni to juz inna kwestja i nie wiem co ja mam z tym wspolnego. nie jestem znawca wind ale mam mozg i potrafie go uzywac do szybkiego rozwiazywania drobnych problemow.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów