Dlatego wlasnie tylko artysci nadaja sie dzis na przywodcow, pomimo faktu, ze zupelnie nie nadaja sie do rzadzenia...
Tja, co jeden to lepszy artysta...
Dokładnie tak samo mam wyjebane na skamlenie lewackich ścierek-aborterek. Nawet na te korki mam wyjebane, jeśli przy okazji wściekłe kurwy chcą się same pozarażać covidem, postoję, poczekam
Jestem ciekaw, jak będziesz skamlał, kiedy twoją żonę zmuszą do urodzenia warzywa, przy którym ktoś będzie musiał siedzieć 24/7 i na którego utrzymanie życia będziesz musiał jebać na 3 etaty ty pokurwieńcu. Buk widać odjebał ci do dekla. Mam nadzieję, że jak walisz gruchę, to nie wypierdalasz swojego nasienia w pizdu, bo to morderstwo...
Jestem ciekaw, jak będziesz skamlał, kiedy twoją żonę zmuszą do urodzenia warzywa, przy którym ktoś będzie musiał siedzieć 24/7 i na którego utrzymanie życia będziesz musiał jebać na 3 etaty ty pokurwieńcu. Buk widać odjebał ci do dekla. Mam nadzieję, że jak walisz gruchę, to nie wypierdalasz swojego nasienia w pizdu, bo to morderstwo...
Ewidentnie to matkę zmusili.
Dlatego wlasnie tylko artysci nadaja sie dzis na przywodcow, pomimo faktu, ze zupelnie nie nadaja sie do rzadzenia...
Jesteś tego pewien? Znajdź aktorów w filmie: "O dwóch takich, co ukradli księżyc"
jak na titanicu orkiestra do konca
Choćby na Titanicu
bueheh ciemnogród pelną parą mimo, że internet mają...
Brittanic Olympic i Titanic - przeczytajcie sobie troszke prawdy - użyjcie mózgu czasem - tak niewiele zmeieniloby wszystko.
bueheh ciemnogród pelną parą mimo, że internet mają...
Brittanic Olympic i Titanic - przeczytajcie sobie troszke prawdy - użyjcie mózgu czasem - tak niewiele zmeieniloby wszystko.
Chłopczyku idź proszę pobaw się samochodzikami i wytrzyj mleczko spod noska, bo Ci kapie na klawiaturę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów