📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Gufi i kaczor donald uwielbiam te bajki z lat 90
Mam na VHS 3 kasety tych bajek czasem se odpalam video
No kurwa i pan flodzia.
Zbysław napisał/a:
Gufi i kaczor donald uwielbiam te bajki z lat 90
Kolega tez mial bajki na VHS, ale rodzice na jednej kasecie mu nagrali jak robią zapasy na golasa czy cos i potem jedna z kaset zginela.
Flodzia napisał/a:
Kiedy za mocno ściśniesz,
Goofy, ty wariacie!
Flodzia, toż to normalnie zoofilia.
Sztruks napisał/a:
Żenada wrzucać tu takie coś
dlaczego? filmik idealnie wpisujący się do aktualnego poziomu strony która jeszcze z rozpędu ale już szoruje dupą po dnie...
Sztruks napisał/a:
Żenada wrzucać tu takie coś
Dokładnie, też się zastanawiam jak się tu znalazłeś
Halman napisał/a:
dlaczego? filmik idealnie wpisujący się do aktualnego poziomu strony która jeszcze z rozpędu ale już szoruje dupą po dnie...
Oj tam bez przesady, odkąd nie spamujesz tematami o kazdej porze dnia i nocy, poziom wyraźnie sie podniósł
Ja pierdole, wnoszę o miesięcznego bana dla KAZDEGO, kto dał temu kurestwu piwo.
Flodzia pokazuje, jaki jest poziom użytkowników - i to się jej chwali, Ktoś jej przecież daje te piwa.
Exclip napisał/a:
Oj tam bez przesady, odkąd nie spamujesz tematami o kazdej porze dnia i nocy, poziom wyraźnie sie podniósł
no właśnie ostatnio widać, podniosło się jak chuj pedałowi zaproszonemu na zlot feministek..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów