📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
....a, to radom. Tam same czarnuchy...
kominiarze jebane :]
kominiarze jebane :]
smacznego
W cywilizowanych regionach Polski najgorsza obelga to: chuju radomski... to mój komentarz do tego zdjęcia
Z HIVem? A tak w ogóle to się zastanawiałem, czy jakby ktoś wpierdolił mięso człowieka, który jest nosicielem HIV, to też by się zaraził?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Proszę się łaskawie odpierdolić od mojego miasta
… sarkazmu się chwyta.
"Kiełbaska afroamerykańska" - Fiut aka Czarny, to tradycyjna polska kiełbacha, czy wyście się naprawdę wszyscy na mc'donalds wychowali ? A może macie umysł 10 letniego chłopca, jarającego się parą ruchających się kotów na płocie?
"Kiełbaska afroamerykańska" - Fiut aka Czarny, to tradycyjna polska kiełbacha, czy wyście się naprawdę wszyscy na mc'donalds wychowali ? A może macie umysł 10 letniego chłopca, jarającego się parą ruchających się kotów na płocie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów