Nowy iPhone będzie się odblokowywał za pomocą czytnika linii papilarnych. W Kielcach dramatycznie wzrosła sprzedaż obcinarek do cygar.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Jak kraj długi, długi i szeroki@up
Bo to zajebista nora, lepszej nie znajdziecie.
BongMan napisał/a:
@up
Bo to zajebista nora, lepszej nie znajdziecie.
Napisał BongMan z Sosnowca
A ja kurwa dalej nie rozumiem jaki związek mają Kielce, srajfon i obcinanie palców??
Radom , Sosnowiec to tak ,ale Kielce?
jak to taka nora to pewnie nawet nie wiedzą co to ten ajfon
jak to taka nora to pewnie nawet nie wiedzą co to ten ajfon
Wcale nie nora: targi, vive, kolportera mamy fajne kluby gogo i hotele ze spa, kilka galerii, obwodnice, spoko drogi, stadion Korony, fachowców z różnych dziedzin; stoki narciarskie zalewy góry trasy rowerowe i trekingowe...
samorzad.pap.pl/depesze/wiadomosci_centralne/128044/Mapa-przestepczosc...
@up Kielce słyną z Liroya, patologi i gwałtów a nie z tego co wymieniłeś.
@up Kielce słyną z Liroya, patologi i gwałtów a nie z tego co wymieniłeś.
Cytat:
Wcale nie nora: targi, vive, kolportera mamy fajne kluby gogo i hotele ze spa, kilka galerii, obwodnice, spoko drogi, stadion Korony, fachowców z różnych dziedzin; stoki narciarskie zalewy góry trasy rowerowe i trekingowe...
Płacą ci za takie pisanie?
Zauważyłem, że w ramach skłócania się narodu polskiego (czynność obowiązkowa w ramach pokoju) panuje ostatnio moda na pojazdy po miastach. Warszawa - słoiki, Łódź - ruina, Kielce - nora, Radom - dom wariatów i polaczków, Sosnowiec - brud i patologia...
Światłocień napisał/a:
Zauważyłem, że w ramach skłócania się narodu polskiego (czynność obowiązkowa w ramach pokoju) panuje ostatnio moda na pojazdy po miastach. Warszawa - słoiki, Łódź - ruina, Kielce - nora, Radom - dom wariatów i polaczków, Sosnowiec - brud i patologia...
A Kraków to miasto nożowników i chuj
Co do mojego postu: wychowałem się w Kielcach, jestem dumny z "mojego" miasta i w chuju mam z czego słynie, wiem co jest w nim dobrego a co złego. Ryj mogą obić jak w każdym innym mieście, są zaułki i trudne rejony ale jak wszędzie. Co do gwałtów może i są nie wiem nie znam żadnej zgwałconej laski a nikt z moich znajomych też nie zna. Przez 2 miesiące w East Ham (Londyn) jak mieszkałem było więcej okaleczeń i gwałtów niż przez ostatnie 10 lat w CK. Polacy kochają stereotypy a sadole chyba najbardziej. @Światłocień masz rację i też wkurza mnie to... Taka dywersja jebanych lewaków. Skłócony i głupi naród najprostsza droga aby nim skutecznie rządzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów