📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
gosc sobie nie zdaje sprawy jak to bedzie bolalo po wylaniu tych sokow Wiele razy popelnilem ten blad po oparzeniu i nigdy wiecej tego nie przebije jak sie znow oparze w piekarni
Te bąble nie robią się bez powodu, płyn chroni oparzenie przed zakażeniem i wspomaga gojenie. Trzeba być zjebem żeby to przebijać. Aczkolwiek pewnie to jebany fake.
encoder178 napisał/a:
gosc sobie nie zdaje sprawy jak to bedzie bolalo po wylaniu tych sokow Wiele razy popelnilem ten blad po oparzeniu i nigdy wiecej tego nie przebije jak sie znow oparze w piekarni
Oj tak jeden z najgorszych bólów . Sam kiedyś sobie rozwaliłem wszystkie na nodze i stopie, bo za mocno bolało. Zrobiłem to nieumyslnie i oczywiście pozniej nakurwialo jeszcze bardziej . 2-3 tygodnie gojenia (2 stopień) i chodzenia z kula.
mi dziala film, wystarczy kliknac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów