Nie ogarnęli chłopaki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
idiota stał mu przed maską i nie pokazał że inny zjeżdża... albo jakiś sabotażysta
Nerwy ich poniosły. Brak zgrania i próba nadgonienia straconego czasu, i mamy efekt. Ale cóż, zdarza się nawet najlepszym.
@up
Spójrz najpierw na siebie....
@up
Spójrz najpierw na siebie....
@up
Pierdolcie sobie. Sami byście lepiej ogarneli to.
Jak 20 chłopa siedzących w branży od małego nie ogarneło sytuacji to napewno byście sami to zrobili.
I nie wyskakiwać że ból dupy, tylko wkurwia mnie to że siedzicie na dupach i mówicie że to bym zrobił lepiej ,albo to.
Zamiast pierdolić idź i to zrób. Z chęcią cie zobacze
Pierdolcie sobie. Sami byście lepiej ogarneli to.
Jak 20 chłopa siedzących w branży od małego nie ogarneło sytuacji to napewno byście sami to zrobili.
I nie wyskakiwać że ból dupy, tylko wkurwia mnie to że siedzicie na dupach i mówicie że to bym zrobił lepiej ,albo to.
Zamiast pierdolić idź i to zrób. Z chęcią cie zobacze
Weźcie pod uwagę to, że to wyścig Le Mans. Trwa on 24 godziny.
Z tego co pamiętam było to w godzinach 10-12 dzisiaj rano więc kierowcy jak i wszyscy mechanicy byli po około 18 godzinach ciągłej jazdy itp. Każdy ma prawo być zmęczony. Takie sytuacje zdarzały się także w F1 i to dość często a jak dobrze wiemy tam wyścig trwa 2 godziny.
Jak dla mnie szacunek dla nich a nie potępienie
Z tego co pamiętam było to w godzinach 10-12 dzisiaj rano więc kierowcy jak i wszyscy mechanicy byli po około 18 godzinach ciągłej jazdy itp. Każdy ma prawo być zmęczony. Takie sytuacje zdarzały się także w F1 i to dość często a jak dobrze wiemy tam wyścig trwa 2 godziny.
Jak dla mnie szacunek dla nich a nie potępienie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów