18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
n................e 2011-08-31, 15:38 2
bo oni się dopiero uczą kierować ruchem, widziałem kilka razy ja to robili, kiedyś uczyli się na Żeromskiego, teraz się przenieśli tutaj.
Zgłoś
gemini2009 2011-08-31, 18:30
to jest tzw. "Ekipa Banana" jeden robi, reszta się opierdala....
Zgłoś
Oddo 2011-08-31, 18:45
@ nieodwracalne
na Zeromskiego tez stoja
Zgłoś
bloodwar 2011-08-31, 21:47 3
Śmiać to się można z tych baranów co zdali prawko za 1 podejściem a pytania na teorię wykuli na pamięć (1A, 2BC, 3AC...) a jak zobaczą policjanta kierującego ruchem to baranieją i blokują ruch na skrzyżowaniu nie wiedząc co począć...
Zgłoś
Gienek2 2011-09-01, 9:49
no dokładnie. i prędkość spada do 30-40 km/h , czasem jak jest korek to albo jakiś woźnica z końmi albo radiowóz
Zgłoś
sleper 2011-09-01, 11:41
Codziennie rano tamtędy jadę do pracy pozdrowienia dla panów policjantów
Zgłoś
szturm 2011-09-01, 16:30 1
Nie tylko bielany okupują ....u mnie na grochowie i na bronxsie tez ich qrwa widziałem ....jestem zawodowym kierowcą i jak ich qrwa widzę to mam ochote ich rozjechać ,zrobić zdjęcia w wrzucić na sadolaaaaaaaa ^^ (takie małe marzenie )
Zgłoś
J................o 2011-09-05, 2:28
Wow, ewenement, pierwszy raz widzę rowerzystę, ktory zlazł z roweru żeby przejść przez pasy.
Zgłoś
chetek 2011-09-08, 10:56
Jeszcze nigdy nie spotkałem policjanta kierującego ruchem w sposób opisany w kodeksie. Zawsze po prostu machają w stylu "ty, ty, no ty, jedziesz!".
Zgłoś
s................9 2011-09-08, 11:30 2
Up
Bo mają wyjebane na ten kodeks a po drugie mało kto by ich wtedy zrozumiał ;]
Zgłoś
lapps 2011-09-08, 13:37 1
@bloodwar
smiac to sie mozna z tych co zdali za >5 razem i dalej nie potrafia jezdzic

a wracajac do tematu, to nigdy nie widzialem tylu dziwek na jecdnej ulicy
Zgłoś
Boss-man 2011-09-08, 13:51 2
Za policją stoi zielony daewoo tico za nim jest bar o wdzięcznej nazwie "bar 2001" - polecam kebaba z frytkami za 13zł <mniam>
Zgłoś
Kiechu 2011-09-10, 0:54
Ja to polecam postać czasami pod Serpolem obok tego kebaba. Tam czasami się czai Jacek Bokser który pod Serpolem się trzęsie jak nie ma 2,5zł na browara, albo 5,5zł na jabczoka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem