📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tak jak motocykliści na szlifierkach wcale nie zapierdalają, chyba tylko ułomny na umyśle kupuje szlifierkę, aby jeździć stylem rajdersów. Widać wyraźnie jak jadą inni, a jak jechała ta dwójka. Jeśli ktoś zapiedala po mokrej nawierzchni, dodatkowo w deszczu to gratuluję, nic tylko czekać, aż kiedyś ktoś wpadnie na ulicę czy to dziecko, dorosły, pies lub sarna, pół biedy jak sam siebie zabije.
grubystefan napisał/a:
up. No ja ogólnie zapierdalam i na suchej i na mokrej.
Akurat u nas nigdy nie wiesz jaka prędkość będzie odpowiednia do panujących warunków, bo się warunki mogą diametralnie zmienić za kolejnym zakrętem bez względu na to czy jest mokro czy sucho. I to nie jest normalna sytuacja!
I dlatego Kurwa,
GRUBY STEFANIE,
masz zachować szczególną ostrożność nie zapierdalać ażeby wypadając w koleiny mieć szanse zapanować nad pojazdem.
Droga to nie tor wyscigowy do zapierdalania i miejsce do popisu przed dupami i ziomkami z klatki - stawką ewentualnego błędu jest ludzkie życie i zdrowie
Jak czytam takie coś jak powyżej to mnie kurwa krew zalewa
to jest normalna sytuacja że na drodze może stać się wszystko i własnie przez wzglad na to wszystko trzeba mieć głowe na karku a nie chuja zamiast głowy.
jakby się pośpieszyli to by go uratowali. Na stacjach benzynowych są agregaty gaśnicze 25kg
Piwo za cenzurę ceny paliwa
Jak kurwa spłonął żywcem, jak zginął na miejscu?
Prawidłowo zjebane jednostki same się eliminują
Nawet bym zapłacił żeby zrobił to drugi raz.
Nawet bym zapłacił żeby zrobił to drugi raz.
KrisCFC napisał/a:
To że mokre podłoże = śliskie podłoże, wiedzą nawet w McDonaldzie
Poza Sosnowcem oczywiście
nie ma czegoś takiego jak:
"nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków"
tak jakby na ktoś jechał na lodowisku 5 km/h i wpadł w poślizg, zapewne mądra policja też powiedziałaby, że nie dostosował prędkości bo kto normalny wyjeżdża na lód autem...
anyway: jednego szrota i idioty mniej
"nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków"
tak jakby na ktoś jechał na lodowisku 5 km/h i wpadł w poślizg, zapewne mądra policja też powiedziałaby, że nie dostosował prędkości bo kto normalny wyjeżdża na lód autem...
anyway: jednego szrota i idioty mniej
Jakby gazu nie odpuścił to by łądnie bokiem wyszedl, alee odpuscił i go obrociło
grubystefan napisał/a:
upx3 Pierdolicie jak potłuczeni! Obczajcie sobie tą drogę tam. Masa kolein z wodą. Wiecie co to za zjawisko zwane akwaplanacją albo bardziej znane aquaplaning?
Sam pan pierdolisz jak potłuczony i akwaplanacje to masz chyba na mozgu czlowieku...
Widac, ze gosciu zapierdala szybciej niz inni. Zauważa, że samochód przed nim jedzie wolniej+zbyt duza predkosc wyrzuca go z jezdni to daje po heblach przy skręconych kołach i zwyczajnie wpada w poślizg. A Ty sie probujesz tu chwalic kurwa znajomoscia zagadnienia aquaplanningu ktore w tej sytuacji nie ma nic do rzeczy.
Tego wieczoru jakoś tysiące innych samochdów przejechało dokładnie tą samą trasą... wiele z nich pewnie w duzo gorszym stanie niż owa bmka i popatrz kurwa no ich aquaplanning jakoś nie złapał... No ale chłopak niewinny, pechowy... i chuj z dostawczaka i w ogole to reptilianie mu zdmuchneli auto z drogi.
Jeśli twoj podany wiek jest prawdziwy to wspolczuje tobie i calemu otoczeniu ktore musi przebywac w twojej obecnosci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów