18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
BMW ....

ukryta treść

W Malborku w czwartek około godz. 19.40 kamery monitoringu nagrały jak bmw zjeżdża z wiaduktu i uderza w stojący na prawym pasie samochód dostawczy. Potem auto odbija się od niego i uderza w latarnię. Po chwili staje w płomieniach. Na nagraniu widać też ludzi, którzy z pobliskiej stacji paliw biegną w kierunku palącego się BMW. nadjeżdżają straż pożarna i policja. - Ze wstępnych ustaleń wynika, że 26-letni kierowca nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków. Niestety mężczyzna zginął na miejscu - mówi podkom. Przemysław Ulatowski z malborskiej policji. Mimo że auto płonęło tuż przy stacji paliw, nie była ona w żaden sposób zagrożona.

jak mi się nudzi w pracy to wrzucam ...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaxLosI 2016-05-13, 10:19 21
"Niestety zginal"? Bedziemy bezpieczniejsi na drodze... Selekcja naturalna.

Piwo daje dla tych ktozy tam pobiegli ratowac bo tak trzeba
Zgłoś
Adamkad 2016-05-13, 10:28 4
Zapierdalał i mu się należało. Widać jak za drzewem wyprzedza kogoś, a potem przez to wpada w poślizg.
Zgłoś
bylejakilogin123 2016-05-13, 10:37 7
BMW - 26 latek można dalej nie czytać - mentalność tych ludzi poraża
Zgłoś
grubystefan 2016-05-13, 10:55 5
upx3 Pierdolicie jak potłuczeni! Obczajcie sobie tą drogę tam. Masa kolein z wodą. Wiecie co to za zjawisko zwane akwaplanacją albo bardziej znane aquaplaning? Nie znacie? No przecież kurwa w rowerach to, się rzadko zdarza! Koleś nie jechał jakoś specjalnie szybko a szeroka guma ma tendencje do takiego zjawiska! Ale oczywiście niedostosowanie prędkości do panujących warunków! Jakby nie było kolein z wodą, albo droga miała poprawnie zrobione odwodnienie to by nie było wypadku. Moje zdanie! I kurwa włączcie myślenie czasem bo bmw, bo kurwa 26 lat i 99% sadoli się mózgi wyłaczają! Wypadki chodzą po ludziach! Szczególnie na naszych zjebanych drogach.
Zgłoś
KrisCFC 2016-05-13, 11:01 89
grubystefan napisał/a:

upx3 Pierdolicie jak potłuczeni! Obczajcie sobie tą drogę tam. Masa kolein z wodą. Wiecie co to za zjawisko zwane akwaplanacją albo bardziej znane aquaplaning? Nie znacie? No przecież kurwa w rowerach to, się rzadko zdarza! Koleś nie jechał jakoś specjalnie szybko a szeroka guma ma tendencje do takiego zjawiska! Ale oczywiście niedostosowanie prędkości do panujących warunków! Jakby nie było kolein z wodą, albo droga miała poprawnie zrobione odwodnienie to by nie było wypadku. Moje zdanie! I kurwa włączcie myślenie czasem bo bmw, bo kurwa 26 lat i 99% sadoli się mózgi wyłaczają! Wypadki chodzą po ludziach! Szczególnie na naszych zjebanych drogach.

Hmm...a Ty zapierdalasz jak widzisz mokrą jezdnię?
To że mokre podłoże = śliskie podłoże, wiedzą nawet w McDonaldzie, a kierowca z filmiku tego nie wiedział? Owszem szkoda chłopa, ale jazda samochodem po ulicy to nie Need For Speed.
Zgłoś
grubystefan 2016-05-13, 11:10 4
up. No ja ogólnie zapierdalam i na suchej i na mokrej.
Akurat u nas nigdy nie wiesz jaka prędkość będzie odpowiednia do panujących warunków, bo się warunki mogą diametralnie zmienić za kolejnym zakrętem bez względu na to czy jest mokro czy sucho. I to nie jest normalna sytuacja! Poza tym zwróćcie uwagę, że jego prędkość w zasadzie nie różni się od jadących tam innych pojazdów. Dlatego jakieś gadanie zapierdalaniu, czy o bmw uważam w tym przypadku za mniej zasadnie niż zwykle! Poza tym generalizowanie to przypadłość ludzi raczej mało inteligentnych!
Zgłoś
K................l 2016-05-13, 11:12 2
jednego mniej ;D
Zgłoś
sSQNn 2016-05-13, 11:30 3
Z tego co widzę, to tylko jeden koleś jechał tak samo szybko, reszta wolniej, ale mogę się mylić.
Ale z drugiej strony chciałbym zwrócić uwagę na drugą pizdę z tego zdarzenia: DOSTAWCĘ.
Mogę być dwie sytuacje:
1. Zjebał mu się wóz i stanął: pizda bo nie włączył awaryjnych.
2. Wóz działa, tylko wyskoczył na chwilę lub sprawdzał mapę: jełop jebany mógł sobie zajechać na parking na stacji.
Zgłoś
KrisCFC 2016-05-13, 11:46 5
grubystefan napisał/a:

up. No ja ogólnie zapierdalam i na suchej i na mokrej.
Akurat u nas nigdy nie wiesz jaka prędkość będzie odpowiednia do panujących warunków, bo się warunki mogą diametralnie zmienić za kolejnym zakrętem bez względu na to czy jest mokro czy sucho. I to nie jest normalna sytuacja! Poza tym zwróćcie uwagę, że jego prędkość w zasadzie nie różni się od jadących tam innych pojazdów. Dlatego jakieś gadanie zapierdalaniu, czy o bmw uważam w tym przypadku za mniej zasadnie niż zwykle! Poza tym generalizowanie to przypadłość ludzi raczej mało inteligentnych!

Co do zaznaczenia na żółto: Dokładnie, u nas drogi są przejebane, dlatego należy naprawdę myśleć co się robi, bo o tragedię nie trudno. Widzisz, już mamy komentarz, że dostawczy samochód też zjebał, bo nie stoi się na środku ulicy, gdyby to auto tam nie stało skończyłoby się na poślizgu...

Co do zaznaczenia na niebiesko: Zgadzam się z tym jak najbardziej, ale co poradzisz.
Zgłoś
eunstachy 2016-05-13, 12:01 11
grubystefan napisał/a:

Wiecie co to za zjawisko zwane akwaplanacją albo bardziej znane aquaplaning?

Wiedziałem że zaraz ktoś o tym wspomni. A wiesz, że owo zjawisko występuje częściej jeżdżąc na 20 letnich łysych laczach? "Kierowca" pewnie wydał wszystkie oszczędności z kieszonkowego na auto ale niestety, na opony już nie starczyło. Zresztą po co, przecież na starych tak fajnie zarzuca tyłem...
Zgłoś
somet 2016-05-13, 12:22 1
Żal chłopaka, głupio zginął, zabrakło przysłowiowego "farta".
Zgłoś
Sonal 2016-05-13, 12:24 5
sSQNn napisał/a:

Z tego co widzę, to tylko jeden koleś jechał tak samo szybko, reszta wolniej, ale mogę się mylić.
Ale z drugiej strony chciałbym zwrócić uwagę na drugą pizdę z tego zdarzenia: DOSTAWCĘ.
Mogę być dwie sytuacje:
1. Zjebał mu się wóz i stanął: pizda bo nie włączył awaryjnych.
2. Wóz działa, tylko wyskoczył na chwilę lub sprawdzał mapę: jełop jebany mógł sobie zajechać na parking na stacji.

Nie bardzo rozumiem jakie dostawce masz na myśli?
Chodzi Ci o ten zaparkowany samochód dostawczy?
A co on Ci przeszkadza? Nie chce mi się szukać na google maps - ale wg mnie:
1. Tam nie ma (najprawdopodobniej) zakazu zatrzymywania się (bo nie widzę na tym filmiku żadnego znaku w druga stronę
2. Dostawczak stoi na prawym skrajnym pasie z czterech (zjazd na stację) - nie na pasie po którym szarżował kierowca BMW
3. Wyraźnie widać, iż ten z BMW chciał pokazać zawalidrogom na lewym kto tu jest królem szosy i chciał ich wszystkich wyjebać prawy pasem - ale mu nie wyszło.
Zgłoś
sSQNn 2016-05-13, 13:19
Sonal napisał/a:

1. Tam nie ma (najprawdopodobniej) zakazu zatrzymywania się (bo nie widzę na tym filmiku żadnego znaku w druga stronę

"Zatrzymać się nie wolno (oprócz tych odcinków dróg, gdzie zakaz zatrzymania sygnalizują odpowiednie znaki) m.in.:
...
na jezdni wzdłuż linii ciągłej oraz w pobliżu jej punktów krańcowych, jeżeli zmusiłoby to innych kierujących pojazdami wielośladowymi do najeżdżania na tę linię;

na jezdni obok linii przerywanej wyznaczającej krawędź jezdni oraz na jezdni i na poboczu obok linii ciągłej wyznaczającej krawędź jezdni;
..."

Stał na tyle blisko świateł, że na bank tam była już ciągła linia, a nawet jeśli nie to z drugiego punktu wynika to samo w zasadzie.

Poza tym lubię jak kierowcy kierują się również logiką i kulturą: czy ta droga wygląda jak zapyziała polna droga przez wieś?
A może ma 3 pasy bo jest duże natężenie ruchu?
To nie bądź cwelem: nie parkuj na środku pasa jak jebany lamus i nie utrudniaj innym życia bo jesteś leniwym chujem.
Po prostu jakby zaparkował na stacji, to tamten od bmw miałby pewnie inny finał.

No chyba, że zepsuł mu się ten dostawczak, to inna bajka (chociaż i tak nieładnie, bo powinien włączyć migacze).
Zgłoś
kokos_123 2016-05-13, 13:54 7
Co jak co, ale stacja paliw to 2 miejsce ( zaraz po remizie ) obok którego chcesz stanąć w płomieniach, bo mają w chuj sprzętu gaśniczego ( więc jakim cudem udałoby mu się spalić ? )
Prędzej zginął od uderzenia w tył dostawczaka ( bo uderzenie poszło idealnie na stronę kierowcę, po czymś takim raczej się umiera )

Zginąć zginął, ale nie od płomieni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem