18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
BMW ....

ukryta treść

W Malborku w czwartek około godz. 19.40 kamery monitoringu nagrały jak bmw zjeżdża z wiaduktu i uderza w stojący na prawym pasie samochód dostawczy. Potem auto odbija się od niego i uderza w latarnię. Po chwili staje w płomieniach. Na nagraniu widać też ludzi, którzy z pobliskiej stacji paliw biegną w kierunku palącego się BMW. nadjeżdżają straż pożarna i policja. - Ze wstępnych ustaleń wynika, że 26-letni kierowca nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków. Niestety mężczyzna zginął na miejscu - mówi podkom. Przemysław Ulatowski z malborskiej policji. Mimo że auto płonęło tuż przy stacji paliw, nie była ona w żaden sposób zagrożona.

jak mi się nudzi w pracy to wrzucam ...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
loveandpeace 2016-05-13, 19:36 4
Dobrze mu tak, skurwiel nawet nie włączył kierunkowskazu jak zjezdzał na pobocze
Zgłoś
Jak_chcesz_to_chodz 2016-05-13, 19:46
Szybko nie jechał i się wyjebał, szkoda człowieka. Ciekawe czemu stanął w płomieniach bo zbiorniki paliwa raczej w obu pojazdach się nie uszkodziły na tyle aby doszło do pożaru. Czyżby instalacja gazowa?
Zgłoś
wojteks84 2016-05-13, 19:47 2
Zginął od odniesionych obrażeń, a nie jak sugeruje tytuł "spłonął żywcem". Pracownicy lokalnej stacji benzynowej zdążyli ochronić kierowcę od ognia. Taki szczegół...
Zgłoś
Wiewór 2016-05-13, 20:05 2
krzakkk napisał/a:

nie ma czegoś takiego jak:
"nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków"

tak jakby na ktoś jechał na lodowisku 5 km/h i wpadł w poślizg, zapewne mądra policja też powiedziałaby, że nie dostosował prędkości bo kto normalny wyjeżdża na lód autem...

anyway: jednego szrota i idioty mniej

ustalenie przyczyny wypadków przerasta możliwości intelektualne naszych policjantów
To co oni piszą to są kurwa bzudry
Zgłoś
homeless 2016-05-13, 20:59 1
KrisCFC napisał/a:

Hmm...a Ty zapierdalasz jak widzisz mokrą jezdnię?
To że mokre podłoże = śliskie podłoże, wiedzą nawet w McDonaldzie, a kierowca z filmiku tego nie wiedział? Owszem szkoda chłopa, ale jazda samochodem po ulicy to nie Need For Speed.

Pierdolisz. Jedzie z taką samą predk. jak auto przed nim. Są dwie opcje. Albo awaria, albo dodał za dużo gazu, wpadł w poślizg. Widac jak chce się ratować ale daje za dużą kontre no i cóż... Osobiscie stawiam na pierwszą bo jak miał zapierdalać jak miał auto przed sobą ? Wiadomo że jak jest mokro to auto sie inaczej prowadzi ale jakie skurwysyństwo że mu nikt nie pomógł. Bo nie sądze że zasługiwał na zjaranie się żywcem.
Zgłoś
Krak 2016-05-13, 21:17 4
somet napisał/a:

Żal chłopaka, głupio zginął, zabrakło przysłowiowego "farta".

Farta to mieli ci, których nie zgarnął ze sobą.
Zgłoś
s2mar 2016-05-13, 22:13
Najgorszy filmik co widziałem na liveleak to był jak koleś płonął żywcem w aucie próbował wychodzić przez przednią szybę był już cały spalano dosłownie a nadal żył.
Zgłoś
_poison_ 2016-05-13, 22:30
BMW i wszystko jasne
Zgłoś
Insaner 2016-05-13, 23:10 2
Jeśli ktoś zginął od uderzenia to raczej nie spłonął żywcem. Zapalił się silnik, a ze stacji benzynowej poleciał od razu koleś z gaśnicą (normalną, a nie tymi pipkami wożonymi w samochodach dla ozdoby). Kabina kierowcy pewnie nawet nie została objęta płomieniami, a nawet jeśli - to już nie żył.
Zgłoś
Treter 2016-05-13, 23:26
moje miasto takie piękne...
Zgłoś
Sonal 2016-05-13, 23:27 2
sSQNn napisał/a:

"Zatrzymać się nie wolno (oprócz tych odcinków dróg, gdzie zakaz zatrzymania sygnalizują odpowiednie znaki) m.in.:
...
na jezdni wzdłuż linii ciągłej oraz w pobliżu jej punktów krańcowych, jeżeli zmusiłoby to innych kierujących pojazdami wielośladowymi do najeżdżania na tę linię;

na jezdni obok linii przerywanej wyznaczającej krawędź jezdni oraz na jezdni i na poboczu obok linii ciągłej wyznaczającej krawędź jezdni;
..."

Stał na tyle blisko świateł, że na bank tam była już ciągła linia, a nawet jeśli nie to z drugiego punktu wynika to samo w zasadzie.

Poza tym lubię jak kierowcy kierują się również logiką i kulturą: czy ta droga wygląda jak zapyziała polna droga przez wieś?
A może ma 3 pasy bo jest duże natężenie ruchu?
To nie bądź cwelem: nie parkuj na środku pasa jak jebany lamus i nie utrudniaj innym życia bo jesteś leniwym chujem.
Po prostu jakby zaparkował na stacji, to tamten od bmw miałby pewnie inny finał.

No chyba, że zepsuł mu się ten dostawczak, to inna bajka (chociaż i tak nieładnie, bo powinien włączyć migacze).

U mnie też jest droga, podobna do tej z filmiku. Trzyyyy pasyyyy czyli niby można zapierdalać. Ale jednak ciągle to miast, ciągle obowiązuje 50km/h, brak zakazu zatrzymania, linii ciągłej itp. - to jak tam kurwa zaparkuję - to niektórzy na mnie patrzą jakbym im matkę zabił. Kurwa jak ja nienawidzę przyzwyczajeń ludzkich, które są traktowane jak powszechnie obowiązująca norma.
Wierz mi - jakby ten z BMW jechał przepisowo - nikt by po nim nie płakał. Jak od jakiegoś czasu jeżdżę z ogranicznikiem (taka funkcja w samochodzie) 55km/h i wiesz co zaważyłem? Że jadę z prędkością, z jaką w okół mnie jedzie 95% kierowców. A kiedyś jak jeździłem szybciej - myślałem, że tak jeździ większość. A teraz wiem - że byłem w mniejszości.
Zgłoś
nnvmen 2016-05-14, 1:10 4
homeless napisał/a:

Pierdolisz. Jedzie z taką samą predk. jak auto przed nim. Są dwie opcje. Albo awaria, albo dodał za dużo gazu, wpadł w poślizg. Widac jak chce się ratować ale daje za dużą kontre no i cóż... Osobiscie stawiam na pierwszą bo jak miał zapierdalać jak miał auto przed sobą ? Wiadomo że jak jest mokro to auto sie inaczej prowadzi ale jakie skurwysyństwo że mu nikt nie pomógł. Bo nie sądze że zasługiwał na zjaranie się żywcem.

Co ty pierdolisz ziomek? Koleś dogania osobówki i w dodatku widać jak ucieka od busa(widać to wyraźnie jeszcze przed drzewem). Zrobił największy kretynizm jaki można zrobić. Najechał na dupę osobówki i gwałtownie zmienił pas, a przy takiej nawierzchni, która jest mokra i pełna kolein wystarczyło, żeby taki gwałtowny ruch spowodował utratę kontroli nad pojazdem.
Zgłoś
Emtiejcz 2016-05-14, 2:40 1
Szybciej mógł zapierdalać, bo za małe fajerwerki
Zgłoś
bercik05 2016-05-14, 3:25
Nie umiem wklejać cytatów, ale KrisCFC przyznaję 100%racji. Poza tym, wydaje mi się, że oszołom z Buni nie spłonął żywcem. Zostawił ryj na tyle ciężarówki.. Hi, hi, hi...
Zgłoś
e................s 2016-05-14, 8:06
tylny napęd bmw , ślisko na jezdni , małe doświadczenie , ale jak mnie wkórwiają te teksty ,, niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze ,, , często używany zwrot gdy jest nieodśnieżona ulica , koleiny z wodą , kiepska nawierzchnia ,osobiście to ciekaw jestem stanu drogi w miejscu wypadku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem