📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kierowca chyba za szybko jechał. Wiem bo też mnie tak wywaliło na zakręcie w Euro Truck Simulator.
Hamulce wysiadły ?
chyba kamere krzywo zamontowali bo wyglada jakby ta woda do gory plynela
Ktoś będzie głodny. Fajnie że mu pomogli
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Wyjebało ciężarówkę, a wszyscy sobie jadą dalej. Pełna wyjebka... Brawo dla tych kierowców (sarkazm)
Jakieś czary kurwa! Obczajcie jak strumień tajemniczej substancji zanim dociera do jezdni płynie po trawie pod górę. Antygrawitacyjny szuwaks!
polakwrocek napisał/a:
Wygląda jak zjazd z górki.
Hamulce wysiadły ?
Raczej nie zapiął retardera/ hamulca silnikowego i przegrzał hamulce, ewentualnie masa/górka za duża i nie zwolnił gościu dostatecznie przed rozpoczęciem zjazdu, Awaria techniczna również możliwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów