📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Chuj mu w dupę.
Za chwilę zapewne odezwie się jakiś pojeb, który stwierdzi, że to w porządku i "pedał w osobówce" powinien mu ustąpić, ponieważ wiezie świeży towar do sklepu i dlatego się tak spieszył.
@up: chuja sie tam znasz - od razu widac ze koles wiezie swiezy towar do sklepu i pedal w osobowce powinien mu ustapic
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
za taką pała poświęcił bym się i zawrócił i dopierdoliłbym mu tak żeby sie posral pierdoleni zabójcy
To jest nagminne, również w osobówkach bo ktoś włączy jeszcze wyższy bieg i myśli debil, że przekroczy prędkość dźwięku czy co...
Myślałem że mam brudny ekran, a to szyby takie ujebane...
Ja, kilka lat temu, kiedy kamerki nie były jeszcze tak popularne miałem podobną sytuację, jechałem krajówką w niedziele, mały ruch, prędkość ok. 100km/h wyjeżdżam zza wzniesienia, a na czołowe jedzie tir, wyprzedzając peleton samochodów, ledwo co wyhamowałem i wjebałem się na pobocze...zacząłem bluzgać ciula przez CB radio a ten zamiast przeprosić, postawić dupe czy cokolwiek jeszcze mnie zmieszał z błotem itp...kurwa, że broń nie jest legalna, bo byłbym w stanie jechać za nim aż wysiądzie z pedalskiej, śmierdzącej szczochami kabiny...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów