📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Teraz pytanie, czy zatrzymał i wpierdolił dla dziadka słusznie (bo ten np. zajebał rower). Albo zwykły patus, co go wkurwiają rowerzyści. Może jakiś językoznawca się wypowie o czym oni "szprechają"?
'Nie odpuścił dla dziadka'
Ja pierdole jak to brzmi? Wy tak na tym zadupiu podlaskim mówicie na codzień? Kochanie zrób dla mnie loda
Ja pierdole jak to brzmi? Wy tak na tym zadupiu podlaskim mówicie na codzień? Kochanie zrób dla mnie loda
Znajdzie ktoś linka, kierowca to ojciec chłopca którego lokalny pedalarz i pedofil chciał wiadomo co ..... dlatego za ojcem jechała policja i nie reagowała jak ten pierdolnął cyklistą o asfalt
u nas jak się idzie to lewą stroną a nie prawą, ale kto wie jak jest u nich
dziadek bez grosza szkoda go. Alel zajebal mu tak dobrze ze oglada sie to wspaniale
Zajebali dla mnie rower - to znaczy, że zajebali mi rower czy zajebali dla mnie rower i mam teraz 2?
Boss-man napisał/a:
Zajebali dla mnie rower - to znaczy, że zajebali mi rower czy zajebali dla mnie rower i mam teraz 2?
To zależy czy jesteś z podlasia czy nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów