Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda tylko, że jakąkolwiek reakcje widać w ostatnich chwilach przed uderzeniem... takiej kurwie zabrać prawo jazdy to za mało. Chociaż przyjemnie się ogląda, w końcu to białoruś, więc chuj z nimiparę razy wjechał w tył auta, ale w większości to wymuszenia więc jak najbardziej jestem za. Mnie osobiście takie zajeżdżanie nieziemsko wkurwia. Być może koleś ma też taki ładunek, że nie jest w stanie zatrzymać auta na 10metrach...
Szkoda tylko, że jakąkolwiek reakcje widać w ostatnich chwilach przed uderzeniem... takiej kurwie zabrać prawo jazdy to za mało. Chociaż przyjemnie się ogląda, w końcu to białoruś, więc chuj z nimi
chyba takiej kurwie jak ty, lepiej zajechac niż włączyć myślenie co? Ale co to nie ty... Ty zdawałes prawko na wsi wiec Cie przepisy omijają..
Pogląd na sytuację autobusie co się dzieje w takiej sytuacji:
facebook.com/photo.php?v=10200634920618961&set=vb.541951605857603&...
chociaż gdzieś w sieci widziałem lepszy, ale nie mogłem go odnaleźć
PS. Kierowca swój chłop!
chyba takiej kurwie jak ty, lepiej zajechac niż włączyć myślenie co? Ale co to nie ty... Ty zdawałes prawko na wsi wiec Cie przepisy omijają..
Lepiej zahamować niż tracić czas i nie mieć auta? Ale co ja tam wiem, ze wsi jestem Szkoda, że tacy "miastowi", trzy literowi, najczęściej rozbijają się na "wsi".
Tak jak napisało kilku poprzedników, autobus to nie furgonetka - przewozi ludzi! Nie warto ryzykować zdrowia pasażerów w imię jakiegoś niedojeba.
Pogląd na sytuację autobusie co się dzieje w takiej sytuacji:
facebook.com/photo.php?v=10200634920618961&set=vb.541951605857603&...
chociaż gdzieś w sieci widziałem lepszy, ale nie mogłem go odnaleźć
Czyli jak jebnie w inne auto to mniejsze siły działają na pasażerów niż umiarkowane depnięcie hamulca ? A mówili żebym na fizyce nie spał.... kurwa, zawsze coś mnie omija.
Czyli jak jebnie w inne auto to mniejsze siły działają na pasażerów niż umiarkowane depnięcie hamulca ? A mówili żebym na fizyce nie spał.... kurwa, zawsze coś mnie omija.
Zainwestuj w prawko na coś większego niż 3,5t to będziesz wiedział, że taka puszka to zaledwie pierdnięcie.
Zainwestuj w prawko na coś większego niż 3,5t to będziesz wiedział, że taka puszka to zaledwie pierdnięcie.
Mhm, kup makowca i podskocz do mojego pracodawcy, że latam bez uprawnień od 2,5 roku
Lepiej zahamować niż tracić czas i nie mieć auta? Ale co ja tam wiem, ze wsi jestem Szkoda, że tacy "miastowi", trzy literowi, najczęściej rozbijają się na "wsi".
Jak trafią na takich jak ty to jest wypadek, co widąc na filmie. Lepsza nauczka w postaci stłuczki niż pozwolenie na wymuszanie bez końca
Wiadomo, w końcu moja wina, że puszczam pieszych na pasach w centurm miasta. Zastanawia mnie tylko zawsze... dlaczego za mną lub na sąsiednim pasie słyszę czasem pisk opon aut na blachach GPU/GKS/GLE/GWE... a praktycznie nigdy GA/GDJak trafią na takich jak ty to jest wypadek, co widąc na filmie. Lepsza nauczka w postaci stłuczki niż pozwolenie na wymuszanie bez końca
Mhm, kup makowca i podskocz do mojego pracodawcy, że latam bez uprawnień od 2,5 roku
Mhm, nie wiem jak to ugryźć - więc mam cichą nadzieję na materiał własny na HARDzie
PS. GA także lubi odpierdalać różaniec na lewym pasie S6 - ale nie żebym szufladkował
Wiadomo, w końcu moja wina, że puszczam pieszych na pasach w centurm miasta. Zastanawia mnie tylko zawsze... dlaczego za mną lub na sąsiednim pasie słyszę czasem pisk opon aut na blachach GPU/GKS/GLE/GWE... a praktycznie nigdy GA/GD
Dobrze ze mieszkasz na drugim końcu polski bo bym musiał sie jeszcze przyzwyczaić do wymuszeń..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów