Moment wypadku
Zrodło i informacje oraz zdjecia:
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/s8-powazny-wypadek-na-wysokosci-kobylki...
No i przez takich skurwysynów teraz nam zmieniają taryfikatory na jakieś pojebane ceny i wymyślają kolejne absurdy byś tylko zapłacil jakieś kurwa wysokie kwoty za bzdury typu za ciągłą linie 1000zł czy za pręfkość jakieś popierdolone kwoty gdze na naszych drogach są patologiczne czasem ograniczenia idealne na ograbianie ludzi z prawka i kasy.
Pijaków za kółkiem powinni jebać prądym i tępych dresów co zapierdalają bez rozumu, bo tetaz my wszyscy za to bedziemy płacić
Nie przez takich skurwysynów, tylko dla towarzyszy z PiS każdy pomysł, żeby zapierdolić cudze pieniądze jest dobry. Już nie wystarczy że Polak pracuje przez pół roku na podatki, przecież można dodatkowo dojebać mu kilka tys. mandatu jak w jakimś Pizdziszewie pojedzie 80 w zabudowanym, mimo że na około nie ma żywej duszy
A tych chujów z BMW to do bakutilu i na karmę dla psów
Usiądź za kierownicą ciężarówki to zobaczysz jak zachowuje się takie auto. To Volvo jechało załadowane, więc zestaw przynajmniej 20 ton ważył. To była chwila facet nawet nie zdążył skontrować.
skad takie info ?
Pisowskie skurwysyny przywrócić kare śmierci i tortury. Jestem na tyle pierdolniety ze chętnie zgłosiłbym sie na kata. Kurwa ile to radochy by było.
Często w europie gdzies mialem wynajety samochód i widze jak ludzie jeżdżą u nas a jak w europie. Kurwa nie spotkałem sie tam z taką patologią jak w Polsce. Z jednej strony kurwy z sejmu szukają jak sie nahapać ale z drugiej ludzie sami sie tu proszą o to. Zapierdalanie w centrum miasta 100/h to nie jest normalne a za granicą wręcz nie spotykane.
Co do grafiki przypominam że u nas nie ma zjebanych uchodźców i arabów co mają wyjebane na prawo i robią co im sie żywnie podoba.
Nie bronie tutaj zjebanego rządu ale to była tylko kwestia czasu aż sie za to złapią, niestety najebusy za kierownicą to przyśpieszyli. Wszedzie za granicą mandaty naprawde bolą co sie sam potrafiłem przekonać na własnej skorze.
U nas taryfikator 500 zł obowiązywał od 1997 czyli kiedy ludzie zarabiali jakieś pięciokrotnie mniej.
Tylko najgorsze że teraz będą wszyscy obrywać nie tylko zjeby co jeżdża jak po torze wyścigowym. A najebanych i tak słabo bedą karać uważam.
Często w europie gdzies mialem wynajety samochód i widze jak ludzie jeżdżą u nas a jak w europie. Kurwa nie spotkałem sie tam z taką patologią jak w Polsce. Z jednej strony kurwy z sejmu szukają jak sie nahapać ale z drugiej ludzie sami sie tu proszą o to. Zapierdalanie w centrum miasta 100/h to nie jest normalne a za granicą wręcz nie spotykane.
Co do grafiki przypominam że u nas nie ma zjebanych uchodźców i arabów co mają wyjebane na prawo i robią co im sie żywnie podoba.
Nie bronie tutaj zjebanego rządu ale to była tylko kwestia czasu aż sie za to złapią, niestety najebusy za kierownicą to przyśpieszyli. Wszedzie za granicą mandaty naprawde bolą co sie sam potrafiłem przekonać na własnej skorze.
U nas taryfikator 500 zł obowiązywał od 1997 czyli kiedy ludzie zarabiali jakieś pięciokrotnie mniej.
Tylko najgorsze że teraz będą wszyscy obrywać nie tylko zjeby co jeżdża jak po torze wyścigowym. A najebanych i tak słabo bedą karać uważam.
Pisałem o osobowym Volvo. Tym które przywaliło w ciężarówkę.
Może znajomy? Czy to istotnie. I tak nie żyje.
Na stanowisko kata ja byłem pierwszy.
Możesz zostać rezerwowym
To tir wypadł z drogi, ale oczywiście jak zwykle wszystko na kierowcę...
rywać nie tylko zjeby co jeżdża jak po torze wyścigowym. A najebanych i tak słabo bedą karać uważam.