tak jak w tytule. Policja mowi ze juz wie kto to i ze jeszcze dzisiaj maja go zlapac
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby go tylko nie rozstrzelali. Parodia nie policja.
@up - "Umią, umią", ale raz już umorzyli postępowanie w jego sprawie i teraz zrobią to samo. Zaleta posiadania matki na stanowisku prokuratora i ojca, który za komuny był ważną figurą, przez co i teraz ma układy...
zaraz się okaże że to syn/kuzyn/brat kogoś ważnego i gówno co mu zrobią, ot taka nasza polska rzeczywistość
100 piw dla kogos kto byl w Stanach i orientuje sie, jaka kara spotkala by go tam i co czekalo by go po poscigu?
P.S. KNP ! Kurwa mać!!!!
P.S. KNP ! Kurwa mać!!!!
"To ze jest dobrym kierowcą to wcale nie oznacza że potrafi dobrze jezdzić bo dobry kierowca jeszcze potrafi myslec a ten niestety myslec nie potrafi"
Ja pierdole ... Żal mi tego gościa, gdziekolwiek nie zobacze jego psiarskiej mordy to po prostu od razu mi sie go robi żal..
Ja pierdole ... Żal mi tego gościa, gdziekolwiek nie zobacze jego psiarskiej mordy to po prostu od razu mi sie go robi żal..
Nie cierpie tego pieska powinni go juz wywalić. A co do gościa z bmw to trzeba oddać że kierowcą jest dość dobrym.
jakąś starą astre policyjną to by mogli podstawić - gość nie ma prawka na B więc jego wina a z tego co kojarzę to chyba ten sam błazen co go w "drogówce" na tvn jebli ostatnio w takiej samej becie i bez prawka ...
Ten policjant jest jednym z tych rodzajów glin które potrafią się dojebać do wszystkiego byleby cię ujebać. Z drugiej strony nie wiem kogo interesują takie pierdoły, rząd będzie wypłacał zasiłki dla żydów a oni o jakimś piracie z zadupowia wielkiego
nie jestem zwolennikiem takiej ostrej jazdy! ale każdy chciałby tak chociaż raz! pozapierdalać! łącznie z tym Policjantem.. tera tak gada, a w domu żonę wołał "jadzia! zobaaa! ale czaaaddd!"
Jak mnie wkurwia mylenie rajdów z wyścigami. Dziennikarze pierdolą od kilku dni o rajdach. Jakich kurwa rajdach! A na dodatek ten Froguś/Boguś/Robuś bierze udział w zawodach driftingowych, a nie w rajdach czy wyścigach. Niedoinformowani pierdoleńcy..
Dziękuję za uwagę, idę po maść.
Dziękuję za uwagę, idę po maść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów