📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czarny wjebał się w białego. Ależ symbolika
Ktoś mi wytłumaczy co on odjebał?
dennissliwa napisał/a:
Też tak myślę zawrócić by nie zwrócił w taki sposób nawet jak by nie było auta z przeciwka..
Jedynie sensownie wytłumaczenie może chciał się na skróty wbić pod alejkę sklepu po 2 stronie. tylko patrząć po tym jak u nich są wysokie krawężniki mógł by mieć zgrzyt na podwoziu
Ehh, gdyby go mocniej w prawo odbiło, to by pięknie motocipę zgarnął.
Quassar napisał/a:
Też tak myślę zawrócić by nie zwrócił w taki sposób nawet jak by nie było auta z przeciwka..
Jedynie sensownie wytłumaczenie może chciał się na skróty wbić pod alejkę sklepu po 2 stronie. tylko patrząć po tym jak u nich są wysokie krawężniki mógł by mieć zgrzyt na podwoziu
Ja obstawiam że delikatnie przyhamował i mu sworzeń wahacza wyskoczył ze zwrotnicy. Ale dziwne że nie próbował hamować jak auto zaczęło skręcać.
dennissliwa napisał/a:
Gdy do sznurka trzymającego jego uszy na miejscu dotarła informacja z oczu, że biały furgon się zatrzymuje, zadziało się to:
— Hamuj! — wyszeptała reszta rozsądku, na co odezwał się natychmiast głos sznurka (od dawna zastępującego mózg):
— Lewo, rura i ominiemy tego białego zawalidrogę!
Po czym nastąpiło działanie, trzeba przyznać, że sprawnie mu poszło to wjebanie się w samochód z naprzeciwka...
Stary merc a jaśki wciąż sprawne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów