📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spoko - jesli byl zaladowany czyms cennym - afroamerykanie pomoga wszystko posprzatac
Halman jest takim drajwerem że by nigdy nie zawisł na torach buahaha
dennissliwa napisał/a:
Nie wygląda na zawieszonego, chyba że chodzi o mózg.
dennissliwa napisał/a:
shoe5maker napisał/a:
Nie wygląda na zawieszonego, chyba że chodzi o mózg.
To tak jak 90% polskich tirowców. Bezmózgi bez matury co wpierdalaja się na trzeciego i jadą z różnicą 0,5km/h koło siebie przez 20km aby zaoszczędzić 40s na postoju.
A słowo ciałem się stało - tiry na tory
chitlerowiec napisał/a:
A słowo ciałem się stało - tiry na tory
Albo to taki mobilny terminal przeładunkowy .
Co ci ludzie mają w głowie? Było już mnóstwo takich przypadków, nie zjedzie z torów bo uszkodziłby szlaban, więc lepiej rozjebać samochód, pociąg, i czasami także zabić kilka osób, a szlaban i tak zawsze zostanie wyłamany.
baronturbina napisał/a:
To tak jak 90% polskich tirowców. Bezmózgi bez matury co wpierdalaja się na trzeciego i jadą z różnicą 0,5km/h koło siebie przez 20km aby zaoszczędzić 40s na postoju.
Jebał Cie pies śmieciu bo dzięki ich 0,5/h masz co do gara wsadzić
miecz3255 napisał/a:
O chuju zloty XDDD
na pewno dzieki wyprzedzaniu sie tirow sklepy sa zaopatrzone, w innym wypadku chuj z musztarda by na polce lezal.
miecz3255 napisał/a:
masz rację, gdyby nie ci wspaniali "męszczyśni" w swych wielkich ciężarówkach to tak by było;
miecz3255 napisał/a:
Czemu zwracasz się do mnie jak do ojca? Zabolało cię to że nie masz matury czy rozumu? Mam za co wsadzić bo mnie stać a poza tym jak twoją żonę a bardziej męża boruje pół wsi gdy w trasie jesteś… ja sobie jem z rodzina to co takie niedojeby bez szkoły jak ty, spocone i obsrane po całym tygodniu trasy muszą dowieźć do biedro. Wiec kto jest od kogo zależny chłopcze? Jak ja nie kupię będziesz musiał za kasę obciagac jak tirocipki nie będą jeździć to zdechną z głodu.
Gość jest zwyczajnie kolejnym kretynem który wpierdolił się na przejazd jak nie powinien był, któremu potem albo zgasł silnik, albo jak debil nie chciał złamać szlabanu. Przecież w końcu niemrawo zaczął jechać na przód, nie ma mowy o zawieszeniu bo widać prześwit wszędzie. Tak czy siak, nic go nie tłumaczy, chuj mu w dupę i powinien zapłacić za szkody. I mówi to fan tirów. Więc chuj w dupę również łajzom broniącym gościa w komentarzach.
Ciągnik jest cały. Czyli nie zjebał, aż tak bardzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów