📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że na koniec z osobówki której wyjechał na czołowe nie wyszedł jakiś kark i dla odmiany jemu nie spuścił wpierdolu teleskopem.
xXPeinXx napisał/a:
Ta sugestia z butami tyczy się upadków z wysokości a nie jak typ typa napierdala...
Na przykład, z wysokości siedziska motocyklowego.
darek1234 napisał/a:
Masz coś nie tak z mózgiem?
~VeIture napisał/a:
O czym ty do mnie kurwa rozmawiasz?
Gość podsumował całą tą śmieszną wyimaginowaną wojenkę między kacapami w jednym zdaniu, ale jak widać są ludzie którzy nie rozumieją.
ratford napisał/a:
Gość podsumował całą tą śmieszną wyimaginowaną wojenkę między kacapami w jednym zdaniu, ale jak widać są ludzie którzy nie rozumieją.
Jeśli coś podsumował, to bełkot kacapskiej propagandy.
~VeIture napisał/a:
O czym ty do mnie k***a rozmawiasz?
Z ta nogą ujebali ci pół mózgu chyba. Sam idż na front masz już części zamienne.
mwaski napisał/a:
Jeśli coś podsumował, to bełkot kacapskiej propagandy.
Skoro kacapska propaganda to na chuj przed świętami stał kilka kilometrów korek z ukrami? Na święta wracają fajerwerki puszczać w wojnę?
BarmanInternetu napisał/a:
Te plamy to szczyny czy krew?
przekonasz się jak kiedyś dostaniesz w pizde konkretnie
Gruby specjalnie dal sie obic i dzieki temu zyskal na czasie przed zzsylka do Ua
Jak widać już wszystko sobie wytłumaczyli i każdy w swoją trasę
następnym razem wyląduje w piachu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów