📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Srogo dostał w łeb
Idealny na front.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Moim zdaniem ten skasowany to pedał.Ten od żółtych rękawów krzyknął na CB coś o ich lokalnym biedroniu i akcja się rozwinęła
PabloSkills napisał/a:
Jeden jechał 2km/h szybciej a drugi nie chciał dać się wyprzedzić. To o to poszło.
Moim zdaniem ten skasowany to pedał.Ten od żółtych rękawów krzyknął na CB coś o ich lokalnym biedroniu i akcja się rozwinęła
Cytat:
Ciekawostka:
Klapki spadły a żyje
Patrząc jak się zatacza, to będzie warzywo
Ciekawe, czy swoje założyli, bo obaj pogubili.
Jak się okaże, że nie, to będą cudzym życiem żyli.
~VeIture napisał/a:
Idealny na front.
Co Ty z tym frontem masz? Ja pierdole. Teatrzyk robią dla gojów w 2-3 miastach jest niby wojna, reszta kraju jest nie zagrożona, a i tak cały kraj do nas spierdala po coćjal.
0:19 ale zaskrzeczał, jak predator.
Wygląda jak długa rurka, pewnie przedłużka do klucza do śrub w kołach, tak się robi żeby zwiększyć siłę odkręcania/dokręcania
DmNQ napisał/a:
Czym on go napierdalał ? XD
Wygląda jak długa rurka, pewnie przedłużka do klucza do śrub w kołach, tak się robi żeby zwiększyć siłę odkręcania/dokręcania
kirkor1245 napisał/a:
Co Ty z tym frontem masz? Ja pierdole. Teatrzyk robią dla gojów w 2-3 miastach jest niby wojna, reszta kraju jest nie zagrożona, a i tak cały kraj do nas spierdala po coćjal.
Masz coś nie tak z mózgiem?
kirkor1245 napisał/a:
O czym ty do mnie kurwa rozmawiasz?
Klapki spadły a żyje
Ta sugestia z butami tyczy się upadków z wysokości a nie jak typ typa napierdala...
Negocjują, który ma jechać lewym pasem 90, a który prawym 89 km/h
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów