📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
------Volume . Straszne.
Za wstawianie takiego gunwa powinien lecieć ban bez dalszego ostrzeżenia
pytolsky napisał/a:
Za wstawianie takiego gunwa powinien lecieć ban bez dalszego ostrzeżenia
zabawny jesteś w swym żalu analfabeto...
Cyganka przyłapana na robocie
Moze i jest, gdyby to nie byli hindusi o inteligencji na poziomie przeciętnie naszych 15 latków...
To co dla nas może wyglądać jak fejk, po wzięciu poprawki na indie wcale nim być nie musi.
Halman napisał/a:
Moze i jest, gdyby to nie byli hindusi o inteligencji na poziomie przeciętnie naszych 15 latków...
To co dla nas może wyglądać jak fejk, po wzięciu poprawki na indie wcale nim być nie musi.
hindusi na poziomie 15 latkow?
CI sami hindusi dzwonia do tepych amerykanow i europejczykow i przedstawiaja sie za technikow z microsoftu... potrafia wyciagac po kilka tys dolarow miesiecznie. Nie nazywalbym hindusow debilami.
Ja pierdole jakie śmieszne, jakie autentyczne.
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
te filmy ten typ nakręcał lata temu xD teraz je znalazłeś ? cały kanał miał jak wyciąga portfel bankomat autobus sklep przy kasie itp ....
stare w chuj i ustawione
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów