Komiks dosyć stary, ale tutaj go nie znalazłem.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przynajmniej sie stary do rudego syna przyznaje
P................M
2013-06-25, 0:32
Ja p🤬lę buahahahah. Za bezsens zawsze piwko
^................^
2013-06-25, 1:09
@up Pozostaje nam Ci tylko wspołczuć
@2up ale oni nie mają Ciebie?
Nie żebym się żalił, ale w Sosnowcu nie ma takich fajnych kijków.
Ten chłopak już nawet mówi na rudo.
c................N
2013-06-25, 10:44
@PANxxxBDSM
Nie zrozumiałeś, że to nie jest bezsens? Sarkazm, mówi ci to coś?
korba-dawid napisał/a:
jak to jest kopiować komentarze?
Cytat:
korba-dawid napisał/a:
Cytat:
jak to jest kopiować komentarze?
cudowne uczucie przychodzi dzeń wżyciu każdego człowieka gdy musi zdecydowac,czy wyznania dla niego coś znaczą czy są to tylko puste słowa...nie wszystko umysł ogarnąć moze...nie wszystko da się wytłumaczyć czasami warto posłuchać serca choc rozum mówi inaczej...nikt za nas wyboru dokonac nie moze musimy zdecydować sami co dla nas bedzie dobre...choć troski wydaja sie górą a my przy niej małą kruszyną,to możemy kierowac swym życiem zmartwienia i troski ominąć...życie stoi przed nami otworem,jak wielka brama na świat i nie ma rzeczy tak trudnych byśmy nie mogli im rady dać..
R................R
2013-06-25, 11:53
Kto nigdy nie bawił się w wojnę, ten nie wie, że taki kijek jest bezcenny, w swym kształcie przypominając pistolet.
rude c🤬je zamiast walczyć z rakiem to kijkami się bawią!
a zresztą
niech zdycha rudy sk🤬iel
co Wy macie z tym Sosnowcem?
Ronoaro napisał/a:
Nie żebym się żalił, ale w Sosnowcu nie ma takich fajnych kijków.
W Katowitz też nie.