📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zajmują się cudzym krajem.. nie widząc bagna w swoim.. tak samo politycy.. latają kurwa wygłaszają, że są z nimi bla bla, a swoim obywatelom plują w ryj.. CHUJOZA! Piwko.
Oczywiście musimy angażować się w problemy obcego państwa, bo swoich nie mamy. Nie możemy zorganizować się by zrobić coś dla siebie, ale dla obcego kraju wychodzimy na ulice z flagami i pustymi sloganami - bohaterzy! Nikt już nie pamięta co ukraińcy robili Polakom podczas IIWŚ ? Zostawmy Ukraine w spokoju, a zajmijmy się swoimi problemami.
dobry sklep muzyczny. wpadam tam często.
Bardzo rzetelne podejście do tematu. Polscy "europejczycy" już zapomnieli jak UPA nabijała polskie dzieci na drzewa, gwałcili polskie kobiety, a każde ich morderstwo było wręcz przesycone okrucieństwem. Teraz chcemy im pomóc żeby weszli do unii i żyli jeszcze na gorszym poziomie jak wcześniej (zmieniają się drogi, infrastruktura, kultura, ale pracy nie ma, a jak jest to za żebraczą pensje). Po drugie nikt z polskich mediów nie mówi prawdy, u nas każde powstanie przeciwko władzy kończy się wiadomo jak, u nich jest to bohaterska walka o europę. Piwo leci i tyle.
Carollo napisał/a:
(..)Teraz chcemy im pomóc żeby weszli do unii i żyli jeszcze na gorszym poziomie jak wcześniej (zmieniają się drogi, infrastruktura, kultura, ale pracy nie ma, a jak jest to za żebraczą pensje).
Spytałem koleżankę, nauczycielkę angielskiego w państwowej szkole z niedużej miejscowości na Ukrainie, ile zarabia. Odpowiedź: Wiesz, mam tylko 35 uczniów, pracuję po 5 lub 6 godzin dziennie. Zarabiam miesięcznie 130 euro.
Wynajęcie mieszkania w jej okolicy to koszt 160 euro. Teraz możesz opowiadać dalej o żebraczych pensjach w państwach unii.
up@ chyba Ty
PiS lata i wygłasza.
Zniszczyli system, mistrzowie. Pokazuje upośledzenie tych debili na śmiesznych protestach miłości do UE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów