📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fakty o organizmie białwego człowieka. wątpie, żeby te fakty dotyczyły ciapatych, cyganów czy mambo-dzambo
fajny film. bylem w stanie rozwarzyc czakry i aure ale jak doszlo do serca, ktory ma wlasny rozum to zwatpilem.
czakramy energii, mózg z łatwością regenerujący komórki, aura, serce przewidujące przyszłość, pozytywne i negatywne myśli zmieniają DNA i leczą raka, no kurwa, co za trolle dali piwo temu gównu. A nie, to nasza światła gimbaza uwierzyła we wszystkie "fakty" z tego arcydzieła
Zaczynalo sie od fajnego naukowego filmiku o anatomii ludzkiej, ale jak doszlo do czakramow i aury... a pozniej do serca w religiach... wylaczylem to cos.
Początek naprawdę ciekawy, reszta to już raczej totalne pierdolenie o teoriach wymyślonych i "udowodnionych" przez jakiś pseudonaukowców, którzy, żeby dostać jakiś grosz za pracę naukową zajmują się takim gównem, bo z ich wiedzą nikt nie chciałby ich zatrudnić do pracy nad konkretnymi zagadnieniami
Oglądać do 5:51. Niech ci naukowcy zajmą się badaniem ziewania, a nie takie brednie wymyślają.
Ale mnie wkurwia mieszanie nauki z takimi bredniami;/ Piwa brak. Później ludzie wpierdalają cukier trząchany w wodzie kupiony za gruby hajs - vide homeopatia, zapierdalają do kręgarzy, stawiają sobie bańki wbijają sobie igły, wkładają indiańskie świece w uszy albo się modlą do zmyślonych kolesi... XXI wiek a ludzie w większości jak byli głupi, naiwni i niewykształceni na czym korzysta ta bardziej ogarnięta mniejszość (politycznie, finansowo itp. itd.).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów