📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuję poczytać o tych panach:
Ottis Toole i Henry Lee Lucas
sadistic.pl/ottis-toole-i-henry-lee-lucas-vt50468.htm
To są dopiero gwiazdy
Ottis Toole i Henry Lee Lucas
sadistic.pl/ottis-toole-i-henry-lee-lucas-vt50468.htm
To są dopiero gwiazdy
John Gacy nie zabijał żadnych chłopców, tylko pedałów. A tutaj kolejny pojeb:
Sagawa Issei
Japoniec. Zabił i zjadł kobietę we Francji. Posiedział trochę w psychiatryku, ojciec (bogaty) załatwił mu ekstradycje do Japonii, gdzie mieszka do dziś i zajmuje się pisaniem, między innymi o swoim zabójstwie. Nigdy nie został osądzony.
Jak kogoś interesuje ta tematyka, to polecam poczytać o takich panach jak Eric Harris i Dylan Klebold (masakra w Columbine) i Karol Kot.
Sagawa Issei
Japoniec. Zabił i zjadł kobietę we Francji. Posiedział trochę w psychiatryku, ojciec (bogaty) załatwił mu ekstradycje do Japonii, gdzie mieszka do dziś i zajmuje się pisaniem, między innymi o swoim zabójstwie. Nigdy nie został osądzony.
Jak kogoś interesuje ta tematyka, to polecam poczytać o takich panach jak Eric Harris i Dylan Klebold (masakra w Columbine) i Karol Kot.
sami idole-koneserom polecam min ksiazke Joanny Bieleckie "Czarny leksykon". Każdy znawca znajdzie tam wielu pupilków min Haarmana- na jego liczniku bylo znacznie więcej ofiar
obrazek zerżnięty z kwejka czy innego podobnego chujstwa, a zdjęcia z tegoż obrazka kojarze z harda. informacje również. Jak Cię to interesuje - zapraszam, a jak nie, to na chuj tutaj dajesz to z kwejko podobych gówien?
Kierwa, z japy to tylko Bundyego poznalem. Zle ze mna. :/
Każdy z tych panów jest ciekawy, ciekawe że najczęściej pochodzą z Ameryki Południowej... pewnie Afryka nie odstaje, ale z powodu braku excel`a statystyk brak.
Każdy z tych panów jest ciekawy, ciekawe że najczęściej pochodzą z Ameryki Południowej... pewnie Afryka nie odstaje, ale z powodu braku excel`a statystyk brak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów