📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaki timing. Dwa rozbite wraki rozjeżdżają się na boki i wtedy wjeżdż on, środkiem, cały na biało
Co to za chujowy cover, ostatnio jakoś dużo tego typu "muzyki" najczęściej sam refren śpiewają w kółko , nie dość że chujowe to nawet się całego nie chce zaśpiewać, pewnie byłoby wtedy za długie dla pokolenia tiktoczków i innych gówien.
Jakoś mi się przypomniała akcja na Hockenheim z DTM 2022. Dla niecierpliwych od 0.30:
P.s. Zawodowi kierowcy wyścigowi zabierają łapy z kierownicy przed uderzeniem, żeby im rączek nie wyrwało.
P.s. Zawodowi kierowcy wyścigowi zabierają łapy z kierownicy przed uderzeniem, żeby im rączek nie wyrwało.
Kierujący z nieustalonych przyczyn zjechał na przeciwległy pas jezdni i zderzył się z prawidłowo jadącym pojazdem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów