Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poza tym tak całkiem nie dawno zasztyletowali tam chłopaczka za to że bronił swojej dziewczyny dodac pragne
Ze Ślunskiem o prym walczy zażarcie,
Wawa jak Wawa, ale stolyca,
Lecz ta Łódź.. to już KAPLYCA!
hehehe... Dobra, spadam już podać frytki, bo ludzie za ladą czekają
Paskudne miasto Łódz
Pokaż zdjęcie swojego kurwidołka z którego pochodzisz,to ocenimy
Zgłaszam Łódź. Do zaorania.
Zaorać to możesz swoja paskudną mordą w beton
Daj sobie spokój... kogo chcesz oszukać? przecież Łódź to syf. mieszkańcy którzy nie chcą tego przyznać są po prostu zakompleksieni.
Sam mieszkam w Łodzi i najbardziej mi się w niej podobają tereny zielone poza samym miastem jako takim.
I czym się chwalisz pedo-skejcie? Piotrkowska to ulica, której Łódź się powinna wstydzić najbardziej. Zlot transwestytów, żuli śpiących na ławkach, żebraków, kolorowych, pedałów w rurkach, metali chlejących w każdym możliwym kącie i kurew stojących na każdym rogu. Centrum kultury kurwa.
Powiedzmy,że byłeś w Łodzi na Piotrkowskiej i to wszystko widziałeś-tak naprawdę w dupie byłeś i gówno widziałeś,jak mogłeś widzieć żuli śpiących na ławkach,jak na Piotrkowskiej nie ma postawionych ławek,więc nie pierdol farmazonów i nie kłam,piszesz o czymś co nie widziałeś na własne oczy tylko usłyszałeś z czyjegoś głupiego gadania, tak jak większość z was tu co pisze żle o Łodzi, a nigdy nawet tu nie była
@Riva
Daj sobie spokój... kogo chcesz oszukać? przecież Łódź to syf. mieszkańcy którzy nie chcą tego przyznać są po prostu zakompleksieni.
Sam mieszkam w Łodzi i najbardziej mi się w niej podobają tereny zielone poza samym miastem jako takim.
Nikogo nie chce oszukać,przecież nie można tak żle pisać o tym mieście jakby to by był naprawdę największy syf w Polsce,a może i na świecie,zastanów się trochę,bez przesady Łódż ma swoje złe strony,ale dobrych tez mu nie brakuje,tak jak w każdym innym mieście na całej Ziemi,brzydkie obszarpane nie remontowane budynki widziałam w tym waszym zachwalanym Krakowie,w Rzymie, w Wenecji i w innych miejscach,a jak komuś nie podoba się architektura Łodzi, to należy pamiętać,że to miasto zostało miastem robotniczym,przemysłowym,fabrycznym i domy budowano w takim właśnie stylu i taki klimat został mu do dziś i dlatego może różnić się od innych miast w Polsce które były budowane w innym stylu,ale to chyba nie zbrodnia,co ? Łódż była dobra wtedy gdy fabryki przez lata szły pełną parą,a cała Polska miała z tego niezłe pieniądze to wtedy było wspaniale dla wszystkich,a teraz już pieniążki nie płyną to jest beee,co nie ! Za robotniczy charakter Łodzi podziękujmy Żydom bo to oni wybudowali fabryki i stworzyli dla siebie i dla nas Polaków Ziemie Obiecaną gdzie przybywało się w nadziei na zbicie fortuny,a Łódż była miastem wielokulturowym zamieszkiwanym przez m.in. Polaków, Żydów, Niemców, Rosjan i Czechów.Radzę przeczytać wszystkim- co jeszcze tego nie zrobili-Ziemię obiecaną–powieść Władysława Reymonta lub obejrzeć film,może wtedy część z Was tak naprawdę zrozumie Łódż jako miasto i jej charakter
Pokaż zdjęcie swojego kurwidołka z którego pochodzisz,to ocenimy
Zaorać to możesz swoja paskudną mordą w beton
Jestem Warszawiakiem. Daruje sobie wrzucanie zdiec Stolicy domyslam sie ze wszyscy sadole wiedza jak wyglada to piękne miasto
Jestem Warszawiakiem. Daruje sobie wrzucanie zdiec Stolicy domyslam sie ze wszyscy sadole wiedza jak wyglada to piękne miasto
Taa,bo powiedzmy,że wa-wa to wszędzie wygląda jak z obrazka,znam tą wasza piękną Warszawę,nie wciskaj mi kitu,że w stolicy nie ma paskudnych,obszarpanych i obskurnych miejsc bo nie uwierzę, mam tu rodzinę, więc widziałam to piękne co nie co,teraz już wiem dlaczego jedziesz na Łódż,warszawiak nigdy dobrze nie wypowie się na temat tego miasta,macie to we krwi,uważacie się za lepszych od łodziaków
A i jeszcze coś z absurdów tego miasta czyli pośredniak. Są tu 2 placówki tej, że zacnej instytucji (w której jak wiadomo połowa urzędników jest bezrobotna, bo jest ich zbyt wielu, a bezrobotnych którzy tam przychodzą jest za mało) Jedna znajduję się w centrum, a druga paręnaście KM dalej. Osoby które mieszkają w centrum zaraz obok tego miejsca, muszą jeździć do pośredniaka na ul. Milionowej czyli tego oddalonego o parę KM, zaś osoby mieszkające obok tego z Milionowej muszą jeździć do tego w centrum.
Jebać logikę !
I czym się chwalisz pedo-skejcie? Piotrkowska to ulica, której Łódź się powinna wstydzić najbardziej. Zlot transwestytów, żuli śpiących na ławkach, żebraków, kolorowych, pedałów w rurkach, metali chlejących w każdym możliwym kącie i kurew stojących na każdym rogu. Centrum kultury kurwa.
Jeszcze zapomniałam się zapytać-tyle różnych dziwadeł,a KOSMITÓW czasem na Piotrkowskiej nie widziałeś ? weż przestań to co bierzesz albo zmień dilera,kurwy jak już stoją to na Kościuszki kawałek dalej od Piotrkowskiej,a w twojej wiosce gdzie kurwy urzędują ?
ŁÓDŻ-miasto-centrum kultury europejskiej,jeeeeee,a twoje miasto czym się może pochwalić ?
Jeszcze zapomniałam się zapytać-tyle różnych dziwadeł,a KOSMITÓW czasem na Piotrkowskiej nie widziałeś ? weż przestań to co bierzesz albo zmień dilera,kurwy jak już stoją to na Kościuszki kawałek dalej od Piotrkowskiej,a w twojej wiosce gdzie kurwy urzędują ?
ŁÓDŻ-miasto-centrum kultury europejskiej,jeeeeee,a twoje miasto czym się może pochwalić ?
Tak się składa że mieszkam dwie przecznice od Piotrkowskiej, więc od razu możesz te swoje wypociny schować tam skąd je wyjąłeś. Ławki stoją odkąd ukończono remont ulicy, śpiących żuli najwięcej można spotkać przy skrzyżowaniu z Rewolucji 1905. Co do kurew to - Piotrkowska - Andrzeja Struga, klub cocomo, kurwy z parasolkami zapraszające na ruchanie, po drugiej stronie również kurwy, tylko te tańsze, zapraszające do najbliższej bramy. Kolejne - Piotrkowska - Nawrot, kurwy małoletnie. Nie wspominając o imprezowych nastolatkach które co weekend ruchają się masowo. Nim zaczniesz szerzyć te swoje prawdy w internecie, to ruszyłbyś dupę z tej swojej cygańskiej ziemianki i wyszedł poza miejsce pracy, przekonałbyś się samemu - życie nie toczy się tylko w tramwaju, brudasie.
PS. Sprawdziłem, mam niecałe 350m. Wirtualne piwko poleciało, realne możliwe 23-25 Luty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów