📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam kota od małego, wiadomo jebany podrósł i zaczął znikać na parę dni, kiedyś wraca z obrożą z jakiej innej chaty, jebaniutki potrafi się ustawić na dwie chaty żyje no luks torpeda, ale po paru tygodniach wrócił n chatę , nóżka wygolona po kroplówce i brak jaj xD najlepsze że jebany siedzi teraz 24/7 tylko u mnie na chacie haha no cóż mądry kiciuś po szkodzie ^^
Taka wielka rękawica.. aż się prosi żeby znieczulić śmierdziela większym machnięciem, wyruchać i wrzucić na grilla.. znaczy zasterylizować oczywiście
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Dobrze niech jej pokaże, rozjebie jej pół gabinetu to bedzie miała zarobek na jego jajkach.
Pchlarz wiedział, że czeka go kastracja.
Wy tylko jaja i jaja... A może to mądre zwierzę wyczuło Pfitzera albo jakąś inną chujnię doktora Mengele i postanowiło nie dać żydostwu zarobić szekielek? Piwo dla walecznego kota. Zuch.
Amatorszczyzna trochę. Kontener otwieramy po trochu a kotka pod kocyk i jadziem Chociaż takie lepiej ogarniać w zabiegowym gabinecie bez zbędnych i drogich gratów wokół.
Chuja się wszyscy znacie. Koteł jest 3 kolorowy - czyli to samica. A wszystkie baby to chuje.
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Demoluje SOR. Skąd my to znamy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów