White Power!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stara odwieczna prawda - zazartuj z bialego badz wartosci jego - a prosze cie bardzo.
Z bambusa to zabije.
Z bambusa to zabije.
No widzę, że robi się wysyp pana Ari Shaffira (rodowitego żyda), który jako jedyny pierdoli poprawność polityczną w USA, ma dystans do siebie i obnaża tych wszystkich imigrantów. Poza tym autorze jest to tylko drobny wycinek z akcji z czarnuchami:
Szydera z Azjatów:
Akcja w żydowskim markecie - Petycja (chyba mój ulubiony epizod)
Szydera z Azjatów:
Akcja w żydowskim markecie - Petycja (chyba mój ulubiony epizod)
dziadZplatyny napisał/a:
@up ale z tym przebraniem, to trochę tak jakby u nas ktoś robił sobie żarty chodząc przebrany w mundur UPA. Nie wiem jak Ty, ale ja miałbym z tym problem.
Z żalem przyznam ze celna uwaga.
2:17 miałem taki sam pojemnik na płyn :O
white power kur*y!
Jezu, jaka ustawka
A mnie ten pajac wkurwia już. Jego żarty są na poziomie gimbazy. Co w ogóle ma to związanego z sadisticiem? Niech sobie to na zjebanym kwejku oglądają albo na innym gównie.
SzwagierPL trolowisko.pl/upload/masc-od-bolu-dupy-cos-dla-ciebie_46_smieszne.png
Gdybys troche poczytal, to bys wiedzial, ze to wszystko sa ustawione filmiki.
Co nie zmienia faktu, ze sa smieszne, zwlascza filmik z free boat trip to africa.
Gdybys troche poczytal, to bys wiedzial, ze to wszystko sa ustawione filmiki.
Co nie zmienia faktu, ze sa smieszne, zwlascza filmik z free boat trip to africa.
Up@ no przecież kto zauważy w markecie trzech kamerzystów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów