18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
kamry 2013-01-27, 18:57 7
Myślą chłopaki. Mają butami ubijać, żeby później cały internet się z nich śmiał?
Zgłoś
S................n 2013-01-27, 23:23
@up już tu był materiał jak butami ubijali ( u nas oczywiście )
Zgłoś
monto 2013-01-28, 5:43 1
w kolejnym odcinku załoga będzie ubijać Mietkiem na taczkach i Zbyszkiem za kierownicą, serdecznie zapraszamy
Zgłoś
Gamge 2013-01-28, 11:42
nie kurwa lepiej niech nic nie robią, to autor filmu będzie szczęśliwym Polakiem
Zgłoś
Cay 2013-01-28, 19:09
lepiej tak niż ubijanie łopatami
Zgłoś
maciekawski 2013-01-28, 19:23
Jakie miasto taki walec

Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
Zgłoś
s................r 2013-01-28, 19:28
Kurwa,

dupa,

Spodziewałem się że ten bezzębny rysiek będzie się tarzał po tej kupce smoły, turlając udawał walec
Zgłoś
KillerTag 2013-01-28, 19:32
maciekawski napisał/a:

Jakie miasto taki walec

Ja pier... co za dureń . Byleś kiedyś w Tyliczu że oceniasz ?
Boże widzisz i nie grzmisz...
Zgłoś
DinAlt 2013-01-28, 19:33
A już myślałem, że to jakiś rasistowski post.
A swoją drogą (sic!) wiecie skąd się bierze asfalt?
Zgłoś
czerwo64 2013-01-28, 19:35
nie mam już sił do tego państwa, idę sobie posmarować kanapkę masłem za pomocą kutasa;/ noża myc nie będę musiał ;/
Zgłoś
i................a 2013-01-28, 19:39 4
Ktoś już tutaj tłumaczył, że w czasie mrozów tylko doraźnie wypełnia się dziury, ale do pewnych durniów to nie dociera.
Zgłoś
persu 2013-01-28, 19:50
Bede jechal za pare dni do krynicy, pewno sie wpiehdole w ta dziure, bo z tego latania nic nie bedzie !

wincyj kurwa!!!
Zgłoś
androgenius 2013-01-28, 19:56 2
persu napisał/a:

Bede jechal za pare dni do krynicy, pewno sie wpiehdole w ta dziure, bo z tego latania nic nie bedzie !

Sprzedam ci dobre śmigło i wolant to nie będziesz musiał jechać, mam też spolszczenie do windowsa i stary klawisz "alt", dorzucę gratis.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
alfLeso 2013-01-28, 21:33
Kurna, na walec ich nie stać a drzwi automatyczne w Lublinie mają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów