📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Myślą chłopaki. Mają butami ubijać, żeby później cały internet się z nich śmiał?
@up już tu był materiał jak butami ubijali ( u nas oczywiście )
w kolejnym odcinku załoga będzie ubijać Mietkiem na taczkach i Zbyszkiem za kierownicą, serdecznie zapraszamy
nie kurwa lepiej niech nic nie robią, to autor filmu będzie szczęśliwym Polakiem
Jakie miasto taki walec
Spodziewałem się że ten bezzębny rysiek będzie się tarzał po tej kupce smoły, turlając udawał walec
dupa,
Spodziewałem się że ten bezzębny rysiek będzie się tarzał po tej kupce smoły, turlając udawał walec
maciekawski napisał/a:
Jakie miasto taki walec
Ja pier... co za dureń . Byleś kiedyś w Tyliczu że oceniasz ?
Boże widzisz i nie grzmisz...
A już myślałem, że to jakiś rasistowski post.
A swoją drogą (sic!) wiecie skąd się bierze asfalt?
A swoją drogą (sic!) wiecie skąd się bierze asfalt?
nie mam już sił do tego państwa, idę sobie posmarować kanapkę masłem za pomocą kutasa;/ noża myc nie będę musiał ;/
Ktoś już tutaj tłumaczył, że w czasie mrozów tylko doraźnie wypełnia się dziury, ale do pewnych durniów to nie dociera.
Bede jechal za pare dni do krynicy, pewno sie wpiehdole w ta dziure, bo z tego latania nic nie bedzie !
Sprzedam ci dobre śmigło i wolant to nie będziesz musiał jechać, mam też spolszczenie do windowsa i stary klawisz "alt", dorzucę gratis.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów